מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורת חתולים שאבדה!שלי גרין22/08/2010
שלום לכולם,
לפני כפחות משבועיים מצאתי גורת חתולים בערך כבת חודש נטושה מול הבניין שלי,
האכלתי אותה טיפלתי בה לקחתי אותה לוטרינרית ניסיתי להביא אותה אליי לבית אבל הכלבה שלי לא הפסיקה לנבוח,לא הצלחנו להירדם בלילה מהנביחות ואמא שלי אמרה לי שהיא לא מעוניינת בכל הבלאגן ושנחזיר אותה לגינה.
העברתי אותה מהמקום שמצאתי אותה בפעם הראשונה כי שכן התלונן שזה מפריע לו.
אז שמתי אותה בגינה צדדית ליד הבית שלי.עם מים אוכל ארגז ושמיכה בפנים.
היא הייתה שם ולא זזה באתי לבקר אותה כמה שיכולתי להביא לה אוכל שתייה.
לשחק איתה קצת לראות שהכל בסדר.
ביום שבת האחרון שוב באתי כהרגלי בבוקר וגליתי שהיא לא שם!!חפשתי אותה במשך שעתיים בחום הנוראי.קראתי לה.תליתי מודעות אולי זה הפריע למישהו ופשוט הוא החליט להעיף אותה משם.
חיפשתי אותה במשך כל היום אין זכר,השאלה שלי אם יכול להיות שהיא הלכה ממקום שהיא יודעת שמביאים לה לשם אוכל ומים?האם היא תדע איך לחזור?היא כל כך קטנה כואב לי הלב עלייה!
אני באמת לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.אני מרגישה כל כך אשמה שהוצאתי אותה מהבית שלי.
אם תוכלו אולי קצת לעזור לי אני אשמח.למרות שאני לא יודעת מה אפשר כל כך לעשות.
תודה מראש שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורת חתולים
ד''ר תמר נרקיס23/08/2010מאד יכול להיות שמישהו מצא את הגורה ולקח אותה לביתו והוא מטפל בה. עשית כמיטב יכולתך לעזור לגורה, ואני מקווה שהיא בידיים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)