ריב חתולות :-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריב חתולות :-)
    שלו
    25/08/2010

יש לי חתולה בריטית מדהימה אצלי כבר כמעט שלוש שנים, החתולה בעלת אופי נהדר, מסתדרת עם כל הכלבים של השכונה (לי בעצמי יש שניים) אוהבת את החופש שלה אבל בחיים לא תקפה או שרטה בכוונה תחילה.
    לפני כשלושה חודשים מצאנו חתולה פרסית ברחוב היא הייתה במצב פיזי ירוד, מאוד רזה (שקלה כ2.5 ק''ג) מלאה בפרעושים ותולעים וכו' לקחנו את החתולה לטיפול ראשוני האכלנו שמנו טיפות וטילוע והתחלנו לחפש לה משפחה לא עברו כמה ימים והתאהבנו בחתולה והחלטנו להשאיר אותה אצלנו אך הבעיה היא כי החתולה הבריטית שגדלה אצנו בבית לא מוכנה לקבת אותה בשום פנים ואופן, היא כל הזמן תוקפת אותה ולא נותנת לה להתקרב לחדר שינה היא ממש משליטה טרור על החתולה הפרסית המסכנה שבינתיים כבר שלושה חודשים לא יורדת מהשולחן, אני מנסה בכל הכוח לגרום לה לחבב את חברתה החדשה אך ללא הועיל,
    אם יש לכם פתרונות אנא מכם כי אני כבר אובדת עצות אני רוצה לתת לחתולה החדשה חיים טובים ובינתיים היא רק סובלת :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריב חתולות :-)

הוספת תגובה

• חתולה חדשה

ד''ר עדי בן ישר
    26/08/2010

לעיתים אין זה פשוט להרגיל חתול קיים לחתול/כלב/ילד חדש בבית והדבר דורש סבלנות. על מנת להקל על התאקלמות החתולה החדשה ניתן לשים אותה בחדר אחר סגור, כך שהחתולה הבריטית תוכל להריח אותה אך לא להיות מאויימת על ידה וכך להתרגל להמצאותה. לאחר מכן להעביר אותה לכלוב סגור בו החתולה הותיקה תוכל גם לראות אותה, אך להתקרב ולהתרחק כרצונה מבלי להיות יכולה לקבל או לתת אלימות כלשהי.
    קיימים גם תרסיסים בשוק אשר מכילים ריחות המושכים חתולים, כך שאולי הותיקה תמצא בחדשה עניין כלשהו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו