לימודי וטרינריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי וטרינריה
    adi
    28/08/2010

שלום.. אני בת 22 ליפני התואר בביולוגיה וליפני הכל..
    רציתי לדעת מאנשים שכבר עברו את הלימודים אילו נסויים רפואיים עושים בדרך אל קבלת התעודה הסופית..
    הבנתי שיש ניסויי ניתוח על כלבים שהרדימו במכלאות ויש צורך לדעת להרוג עכברי מעבדה ושחיטה של פרה..
    הייתי שמחה אם תחדדו לי את הנושא הזה, אם אחד מהדברים לא נכון אשמח לדעת ואם יש עוד דברים כאלו שאני צריכה לדעת ליפני הכניסה ללימודים האלו..
    קשה לי לחשוב על זה שאני הולכת להציל חיות אבל בדרך גם לשחוט.. ניראה לי הזוי..

תודה לכם:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי וטרינריה

הוספת תגובה

• "ניסויים רפואיים"

ד''ר תמר נרקיס
    29/08/2010

אכן, על מנת להיות וטרינר יש צורך בעבודה עם בעלי חיים, כולל עבודה עם גופות.
    וטרינר צריך לדעת אנטומיה, ולימודי האנטומיה נעשים על גופות של כלבים וחתולים שמתו או הומתו, אך לא הומתו לצורך לימודי אלא מסיבות אחרות.
    בנוסף, עבודת הוטרינר כוללת השגחה על מעבר מחלות מבעלי חיים לבני אדם, וחלק מעבודת הוטרינר היא להכיר תהליכים של שחיטת עופות ובקר והדבר כולל ביקור בבתי מטבחיים ומשחטות.
    כדי להיות וטרינר טוב אין מנוס מהלימודים הללו, ובחייך כרופאה וטרינרית תצילי חיים בזכות הלימודים הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם

adi
    29/08/2010

אם כמה שזה מצער שזה קורה, אבל אין לי שליטה על מה מכלאות עושות עם החיות ש"אין להם מה לעשות איתם יותר".. לפחות יש ניצול של הגופות לשם לימוד לעזור לאחרים.
    אבל לגבי העכברים הפרות והעופות זה רק ביקור במשחטות או להיות עדים למעשה או שאני בתור מישהי שלומדת צריכה לעשות את זה בעצמי?

גם איך אפשר בתור אדם אוהב חיות לעשות את זה ולשתף עם זה פעולה? אין שום דרך לצאת מזה אני מתארת לעצמי.. האם זה באמת שווה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר תמר נרקיס
    31/08/2010

כחלק מהלימודים מבקרים במשחטות ובבתי מטבחיים וצופים (בלבד) בתהליכים שמתרחשים שם.
    אם רצונך להיות וטרינרית זה חלק מהלימודים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

adi
    02/09/2010

תודה לך, עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו