מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי וטרינריהadi28/08/2010
שלום.. אני בת 22 ליפני התואר בביולוגיה וליפני הכל..
רציתי לדעת מאנשים שכבר עברו את הלימודים אילו נסויים רפואיים עושים בדרך אל קבלת התעודה הסופית..
הבנתי שיש ניסויי ניתוח על כלבים שהרדימו במכלאות ויש צורך לדעת להרוג עכברי מעבדה ושחיטה של פרה..
הייתי שמחה אם תחדדו לי את הנושא הזה, אם אחד מהדברים לא נכון אשמח לדעת ואם יש עוד דברים כאלו שאני צריכה לדעת ליפני הכניסה ללימודים האלו..
קשה לי לחשוב על זה שאני הולכת להציל חיות אבל בדרך גם לשחוט.. ניראה לי הזוי..
תודה לכם:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "ניסויים רפואיים"
ד''ר תמר נרקיס29/08/2010אכן, על מנת להיות וטרינר יש צורך בעבודה עם בעלי חיים, כולל עבודה עם גופות.
וטרינר צריך לדעת אנטומיה, ולימודי האנטומיה נעשים על גופות של כלבים וחתולים שמתו או הומתו, אך לא הומתו לצורך לימודי אלא מסיבות אחרות.
בנוסף, עבודת הוטרינר כוללת השגחה על מעבר מחלות מבעלי חיים לבני אדם, וחלק מעבודת הוטרינר היא להכיר תהליכים של שחיטת עופות ובקר והדבר כולל ביקור בבתי מטבחיים ומשחטות.
כדי להיות וטרינר טוב אין מנוס מהלימודים הללו, ובחייך כרופאה וטרינרית תצילי חיים בזכות הלימודים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
adi29/08/2010אם כמה שזה מצער שזה קורה, אבל אין לי שליטה על מה מכלאות עושות עם החיות ש"אין להם מה לעשות איתם יותר".. לפחות יש ניצול של הגופות לשם לימוד לעזור לאחרים.
אבל לגבי העכברים הפרות והעופות זה רק ביקור במשחטות או להיות עדים למעשה או שאני בתור מישהי שלומדת צריכה לעשות את זה בעצמי?
גם איך אפשר בתור אדם אוהב חיות לעשות את זה ולשתף עם זה פעולה? אין שום דרך לצאת מזה אני מתארת לעצמי.. האם זה באמת שווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר תמר נרקיס31/08/2010כחלק מהלימודים מבקרים במשחטות ובבתי מטבחיים וצופים (בלבד) בתהליכים שמתרחשים שם.
אם רצונך להיות וטרינרית זה חלק מהלימודים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
adi02/09/2010תודה לך, עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)