כנענית עם דלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנענית עם דלקות
    אדוה
    31/08/2010

יש לי כלבה כנענית , בת 3+ מעוקרת. (יש לי עוד שני כלבים), לגוגה (הכלבה) יש תקופות שבהן האוזניים שלה דלקתיות ובעלות ריח חריף מאוד, היא מנערת את ראשה רבות. בנוסף לכך , גוגה מתגרדת בגב ויש לה ממש הפרשות דלקתיות מהמקום. סימני חיות חיוביים, חשוב לציין שהיא דיי חרדתית, והיתה תקופה שהיא גירדה בעזרת שיניה נקודות מסוימות ברגליה עד זוב דם, היא הפסיקה. יציאות בריאות גם שתן וגם....,בדקנו כמה פעמים אצל וטרינר וניסינו פתרונות שונים.
    לגוגה טיפות advantage נגד פרעושים וקרציות, היא אוכלת כמו כולם, pro plan, יוצאת לטיולים בשדות ביחד עם כולם אהובה מאוד, רק הריח.....אני ממש אשמח עם תציאו לי פתרונות או אפילו כיוונים.
    תודה, אדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנענית עם דלקות

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות

ד''ר עדי בן ישר
    31/08/2010

יכולות לנבוע מאלרגיות למינהן, דבר שיכול להסביר גם את הגירודים בשאר הגוף, מחיידקים שלא טופלו באנטיביוטיקות הנכונות, מחרדתיות ועוד.
    ניתן קודם לשלול את כל סוגי האלרגיות הנפוצות (פרעושים, מזון, מגע) אצל הווטרינר. במקביל, רצוי לשלוח דגימה מהפרשות האוזן לתרבית ורגישות כך שתוכלו לקבל תוצאה מדוייקת של סוגי החיידקים הנמצאים באוזו ולאילו אנטיביוטיקות הם רגישים ביותר. משטח רגיל במרפאה יכול לגלות האם מדובר באקריות אוזניים או בשמרים ולהצביע על הטיפול הנכון.
    חשוב לציין כי את האנטיביוטיקה המתאימה יש לתת לפחות ל-3 שבועות על מנת למנוע התפתחות עמידויות.
    כמובן שאם כל הנ"ל לא עוזר, ניתן גם לשקול אופציות ניתוחיות לאוזניים

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו