התייאשתי מהפרעושים והקרציות - עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייאשתי מהפרעושים והקרציות - עזרה
    רותם
    05/09/2010

אני כותבת את ההודעה הזו כמוצא אחרון, אני כבר לגמרי מיואשת ומרוששת.
    אני גרה במושב היוגב שבעמק יזרעאל, ויש פה מכה של קרציות ופרעושים.
    לפני כשנה כל ארבעת הכלבים שיש לבעלי ולהוריו שגרים על ידינו, חלו בקדחת הקרציות. 3 מהם ניצלו באמצעות טיפול אנטיביוטי ואחת מתה לצערי. לפני כחצי שנה לקחנו כלבה נוספת (גולדנית, יש לנו 2 גודלנים עכשיו) ולאחר כחודש חלתה בקדחת קרציות- בגיל 3 חודשים!!!!!! הצלחנו להציל גם אותה בעזרת טיפול.
    עכשיו, זה לא שאנחנו שאננים, אנחנו שמים להם כל הזמן טיפות, ניסינו הכל, פרומריס, אדוונטג', פרונטליין, תרסיסים למיניהם, קולרים של אסקליבור וקילטיקס.הוצאנו ים של כסףעל טיפול מניעתי, הטפילים פשוט צוחקים עלינו.
    בעלי מרסס את השטח כפעמיים בחודש באמצעות חומר זרחני שאת שמו אינני זוכרת, זה עוזר במידה מסויימת, לדוגמא כרגע אין קרציות ברוך השם, רק פרעושים ובכמויות אדירות!!!! אנחנו גרים בין חוות סוסים לרפת של פרות (שכנים שלנו במשקים ליד) ואולי זו הסיבה לריבוי הטפילים. לאחרונה בנינו מרפסת חיצונית מכיוון שאנחנו מצפים לילד ולא מעוניינים שבעלי החיים ישהו את רוב היום בבית, המרפסת מעץ ומוגבהת מן הרצפה וכרגע היא מיודעת בשבילם, שטח שתיחמנו עבורם ואין להם אפשרות לצאת ממנה בעצמם, אלא רק כשאנחנו משחררים על מנת לעשות צרכים (לפחות 3 פעמים ביום) ועדיין!!!!!! יםםםם פרעושים. אני ממש מרחמת עליהם וכבר לא יודעת מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרעושים וקרציות

ד''ר תמר נרקיס
    05/09/2010

אכן נשמע שאתם עושים הכל למניעת פרעושים וקרציות אך באזורים של מושבים הבעיה קשה ביותר.
    מעבר לקולר נגד קרציות, מומלץ לשים אמפולות נגד פרעושים כל 2-3 שבועות לכל כלב.
    התייעצו עם מדביר מקצועי לגבי חומרים חדשים שיש בשוק לריסוס הסביבה.
    לאחרונה הגיע לארץ תכשיר שניתן בכדורים למניעת פרעושים. אין לי ניסיון איתו אך שמעתי שהוא יעיל ביותר. נסו לברר בבית החולים הוטרינרי בבית דגן לגביו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

רותם
    05/09/2010

אנחנו שמים להם אמפולות יותר מאחת לשבועיים, יומיים אחרי הטיפול הם שוב מפוצצים, פשוט חבל על הכסף!
    על כדורים עוד לא שמעתי, ניסיתי לברר קצת ברשת עליהם, האם את מדברת על CAPSTAR?
    במידה וכן, אפשר להשיג אותם בהזמנה מחו"ל דרך אמזון, אני מוכנה לנסות. השאלה האם לזה התכוונת?
    הם פשוט לא כל כך זולים ונמאס לי לזרוק כסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרעושים

ד''ר תמר נרקיס
    06/09/2010

אכן אלה הכדורים אליהם התכוונתי. בררי בבית החולים הוטרינרי בבית דגן, לדעתי הם התחילו לייבא את הכדורים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוך נסיון בהחלט יש פתרון לפשפשים!

דרור
    09/09/2010

שלום רותם גם לכלב שלי היתה בעיה קשה כזו של פשפשים ואחרי שניסיתי גם אני את התכשירים שאת מדווחת עליהם,מצאתי שהתכשיר הטוב ביותר שקיים הוא מכונת תיספורת (לצערי יש הרבה חברות לא טובות שמוכרות מכונות אשר לא מצליחות לחתוך כראוי את פרוות הכלב אבל אחרי 3 מכונות מצאתי אחת ששווה )!!.
    כל קיץ סיפרתי את הכלב שלי דק דק גם הכלב נהנה מכך שלא היה לו חם ,גם הפשפשים והקרציות עזבו אותו במנוחה כי הפשפשים אוהבים חום כידוע וגם חסכתי כסף 200 שקל כל תקופה ,כי הרדמה ותיספורת עולים הרבה,ברור לך שהתספורת אינה תחליף לתכשירים אך ביחד עם תיספורת הם מהווים מניעה די טובה בטח ברמה כזו שתמנע מוות של הכלבים שלך..
    אני ממליץ לך מאוד לקנות מכונת תספורת איכותית!! אשר תחזיר את ההשקעה במהרה
    חג שמח לך
    דרור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו