האם נגרם זנק בילתי הפיך לכלב מוזנח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נגרם זנק בילתי הפיך לכלב מוזנח?
    ארז
    06/09/2010

אני מחפש לאמץ כלבה. היום ראינו כלבה שדי מתאימה למה שאנחנו מחפשים אבל היא נראתה מאוד מוזנחת. נראה שהיא ממש בתת משקל (כל הצלעות ועמוד השידרה בולטים) האוזניים מזוהמות וכ'. כנראה שבחודשים האחרונים היא כל הזמן קשורה בחצר.
    מבחינת ההתנהגות היא נראתה כלבה טובה, לא תוקפנית או מפוחדת, ושהם שחררו אותה לרוץ היה לה מרץ (הכלבה בת 3). נראה לי ממש לקחת את הכלבה גם כי היא נראית לי, וגם זו מצווה להוציא אותה משם.
    השאלה שלי האם יכול להיות שנגרם לה נזק בלתי הפיך או שכמה חודשים של טיפוח יחזירו אןתה לפארה?
    תודה, ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ארז

ד''ר עדי בן ישר
    08/09/2010

לא ניתן לקבוע האם קיים נזק בלתי הפיך ללא בדיקה גופנית מדוקדקת. יש לבדוק האם דלקות האוזניים שלה אקוטיות או כרוניות, האם בבדיקות דם יש פגיעה בכבד או בכליות ועוד ועוד.
    במידה והכלבה שמחה, בעלת חיוניות, מתאימה למשפחתך, הייתי לוקחת אותה לתקופת ניסיון, בה תוכל גם לבקר אצל הוטרינר

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו