גור הפודל שלי מביא לי את הצרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור הפודל שלי מביא לי את הצרכים
    אליק
    08/09/2010

גור הפודל שלי בן 5 חודשים עושה צרכים בבית לא באופן קבוע , המוזר הוא שהוא מסמן עם שתן בבית אף במקומות רגישים כגון חדר שינה ומטבח ( עד עתה לא הגבלנו אותו לאזור בבית )אפילו כשאנו שבים מסיבוב של 20 דקות למטה ואף מגדיל לעשות קיבה ולהביא אותה ולפזר אותה במיטה (בערך פעם בשבוע ) אם הסיבה הייתה לחץ הוא היה משאיר אותה הרחק לא ?
    אנו מאוד אוהבים אותו וקשה לנו להיות קשוחים איתו יותר מכמה שעות לאחר המעשה יש למישהו הסבר ? או פתרון שיכול להציל את המשך המגורים שלנו יחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חינוך לצרכים

ד''ר עדי בן ישר
    09/09/2010

הוא תהליך הדורש סבלנות רבה. יתכן כי במקרה שלכם צריך יהיה לאפס את התהליך ולהתחילו מחדש. ראשית, גשו לווטרינר על מנת שיבדוק שאין כל מחלה המסתתרת (ששולים, טפילי מעי, אי שליטה מסיבה נוירולוגית ועוד)
    במידה ואין בעיה בריאותית, יש לטפל בבעיה ההתנהגותית. אין צורך להיות קשוחים עם הכלב לכמה שעות לאחר המעשה אלא בזמן המעשה בלבד. אני ממליצה לכם לגשת למאלף מקצועי על מנת שיעזור לכם בבעיה זו

רק בריאות 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו