מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה אחרי ביופסיהחני19/11/2007
שלום :
בהמשך להודעותי הקודמות אשמח לעצתך בעניין התזונה : תזכורת : כלבתי עברה ביופסיה לפני 4 ימים לאיבחון דלקת בשרירי הלסת ומטופלת עד כה בפרדינזון ואנטיביוטיקה .ממתינים לקבלת התוצאות . יש שיפור מבחינת תנועתיות הלסת והתנהגות הכלבה אך עדיין רחוקה הדרך . אך כעת נוצרה בעיה חדשה : במהלך הימים הראשונים אחרי הביופסיה הכלבה אכלה רק עוף ,ממרח ad , וקצת מהאוכל היבש שלה = טחון דק.כעת אין היא מוכנה כלל להתקרב לאוכל היבש שלה בלבד. גם אם הוא רטוב/ גרוס לפתיתים קטנים. ניסיתי לשנות קצת לרויאל קנין - ועדיין רק עוף. ניסיתי להוסיף קצת science diet /adult/ small bites ואין שינוי. מתעקשת על העוף בעיקר. מה שמוזר הוא כשאנחנו מבקרות חברים היא מסתערת על המזון של הכלב ואוכלת, יבש, ומהר. גם אוכל של חתולים שנקרה בדרכנו נשאב פנימה במהירות. אני בטוחה כי עדיין אזור הלסת רגיש אך כיצד מחזירים את הכלבה למזונה הרגיל? האם להילחם בכך או להניח לעת עתה מאחר והיא עדיין מחלימה??? תודה ויומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון
ד''ר סמדר טל19/11/2007טוב- אכן היא הפכה לpicky eater אחרי שטעמה מטעמים- אני לא הייתי מתעקשת איתה עד שתרגיש יותר טוב ותחזור לעצמה. כן הייתי מתעקשת שתאכל מזון שמספק את כל צרכיה- היינו מזון גורים או אפילו מזון חתולים - או מזון שלה במעבד מזון עם מרק עוף או חתיכות עוף טחונות בפנים- כל דבר - ורק שתקבל את המינון הנכון ואת כל אבות המזון - בייחוד כעת כשהיא זקוקה להם. במיוחד חשוב שתקבל חלבון משובח ממזון כלשהו.
מקווה שעזרתי-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)