תזונה אחרי ביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה אחרי ביופסיה
    חני
    19/11/2007

שלום :
    בהמשך להודעותי הקודמות אשמח לעצתך בעניין התזונה : תזכורת : כלבתי עברה ביופסיה לפני 4 ימים לאיבחון דלקת בשרירי הלסת ומטופלת עד כה בפרדינזון ואנטיביוטיקה .ממתינים לקבלת התוצאות . יש שיפור מבחינת תנועתיות הלסת והתנהגות הכלבה אך עדיין רחוקה הדרך . אך כעת נוצרה בעיה חדשה : במהלך הימים הראשונים אחרי הביופסיה הכלבה אכלה רק עוף ,ממרח ad , וקצת מהאוכל היבש שלה = טחון דק.כעת אין היא מוכנה כלל להתקרב לאוכל היבש שלה בלבד. גם אם הוא רטוב/ גרוס לפתיתים קטנים. ניסיתי לשנות קצת לרויאל קנין - ועדיין רק עוף. ניסיתי להוסיף קצת science diet /adult/ small bites ואין שינוי. מתעקשת על העוף בעיקר. מה שמוזר הוא כשאנחנו מבקרות חברים היא מסתערת על המזון של הכלב ואוכלת, יבש, ומהר. גם אוכל של חתולים שנקרה בדרכנו נשאב פנימה במהירות. אני בטוחה כי עדיין אזור הלסת רגיש אך כיצד מחזירים את הכלבה למזונה הרגיל? האם להילחם בכך או להניח לעת עתה מאחר והיא עדיין מחלימה??? תודה ויומטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה אחרי ביופסיה

הוספת תגובה

• מזון

ד''ר סמדר טל
    19/11/2007

טוב- אכן היא הפכה לpicky eater אחרי שטעמה מטעמים- אני לא הייתי מתעקשת איתה עד שתרגיש יותר טוב ותחזור לעצמה. כן הייתי מתעקשת שתאכל מזון שמספק את כל צרכיה- היינו מזון גורים או אפילו מזון חתולים - או מזון שלה במעבד מזון עם מרק עוף או חתיכות עוף טחונות בפנים- כל דבר - ורק שתקבל את המינון הנכון ואת כל אבות המזון - בייחוד כעת כשהיא זקוקה להם. במיוחד חשוב שתקבל חלבון משובח ממזון כלשהו.
    מקווה שעזרתי-בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו