כלב נחנק ומאבד הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב נחנק ומאבד הכרה
    בל
    20/09/2010

שלום,
    אני מתוסכלת מלנסות להבין מה קורה עם הכלב שלי!
    הכלב שלי בן 13, מסוג טרייר פודל. לפני כשלושה חודשים היו לו 3 מיקרי עילפון, כלמר, הוא היה משתעל(רק מוציא אויר), נחנק, אח"כ נופל ומאבד הכרה לכמה שניות ואחרי זה חוזר לעצמו אך נהיה חלש למשך כל היום. לא חזרו מקרי העילפון אחרי שלושת הפעמים הללו. לפני כשבועיים הוא התחיל להקיא דם טרי בכמות אדירה, זה קרה פעמיים שכמות הדם הייתה ממש גדולה והייתה כוללת קרישי דם והדם היה אדום וטרי לחלוטין. הדם המשיך להופיע בפיו עד שהינו מעירים אותו או מקימים אותו והוא היה מפסיק. בנוסף לזה הוא היה משלשל. הדם הופיע במשך שלושה ימים, והיה מופיע רק כאשר הוא היה במנוחה, בשינה.. לא כשהכלב בפעילות. מיהרנו לווטרינר והוא נתן אנטיביוטיקה, זריקה נגד הקאות ואוכל מיוחד ליומיים.
    הדימום הפסיק אך הכלב איבד תיאבון לאוכל שלו והיה אוכל ממש טיפה בשר שאימי הכינה לו, נהיה חלש עד כדי כך שלא יכל להקים את עצמו וכשהיה קם היה נופל אחרי כמה צעדים. עשינו בדיקות דם, אולטרסאונד ורנטגן של בית החזה, ולא מצאו כלום חוץ מקצת אנמיה. התחלנו לשתות תרופות שמאד עזרו (gastro, metrogyl, diseptyl forte) הכלב הפסיק לשלשל, לקיא, חזר לו התיאבון והכוחות . אך חזרה הבעיה של החנק והתעלפויות. זה כבר כמה ימים שזה קורה, וקורה בין 2-4 פעמים ביום. אני לא יודעת אם זה קשור אבל בחצי שנה האחרונה הוא שמן בערך ב-4-5 קילו.
    אני מפחדת שהוא סובל וכואב לו.
    מתחננת תעזרו לי להבין מה זה .. אני כבר לא יודעת איך להציל אותו..
    תודה מראש,
    בל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב נחנק ומאבד הכרה

הוספת תגובה

• כלב מאבד הכרה

ד''ר עדי בן ישר
    23/09/2010

אפיזודות של איבוד הכרה יכולות לנבוע מבעיה בלב בה ניתן לטפל יחסית בקלות בטיפול תרופתי.
    אני ממליצה לכם לגשת לקרדיולוג על מנת שיבצע אקו של הלב ויוכל להמליץ לכם על טיפול מתאים.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו