מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפוויטshani21/09/2010
הוטרינר רשם צפוויט אבקה להכנת סוספנסיה 60 מ"ל
לחתולה שלי שיש לה דלקת בשלפוחית השתן
ההוראות שלו הם לתת 5 מ"ל בבוקר ובערב...
האם ייתכן שהוא התכוון למ"ל?
איך אני יכולה להזריק לפה של החתולה שלי 5 מ"ל של נוזל?
ולמה יש צורך בכ"כ הרבה אנטיביוטיקה?
הרי התרופה היא לבני אדם ובטח שלא צריך לנהוג לפי ההוראות שעל הקופסה
אם מדובר בחתול, לא?
אני פוחדת לתת לה 5 מ"ל אם הוא התכוון לפחות והייתה איזושהי טעות
האם ייתכן שכן צריך 5 מ"ל? או שאולי חצי מ"ל הייתה הכוונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון לתרופה
ד''ר עדי בן ישר23/09/2010אין אני יכולה לדעת את המינון הנכון מבלי לדעת איזה הכנה יש בידך (כמה מ"ג למ"ל), מה משקל החתולה, מהי בדיוק הבעיה ועוד.
גשי לווטרינר על מנת שיבהיר לך כמה עליך לתת
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
shani26/09/2010ההכנה היא 125 מ"ג/ 5 מ"ל (מדובר על תרחיף שלאחר הכנתו יש 60 מ"ל של נוזל).
משקל החתולה הוא 4 קילו.
מדובר על חתולה בת כ-16 (בלי היסטוריה של מחלות).
הבעיה היא שפתאום היא התחילה להתנהג כאילו היא בסטרס ולנסות להוציא שתן ויצא לה שתן בטיפות כל פעם שהיא ניסתה, והטיפות היו דמיות (כדם מדולל עם שתן). היא קיבלה זריקה של אנטיביוטיקה באותו היום וגם למחרת, אך את המשך טיפולה קיבלנו כתרחיף. כמה היית/ן ממליצות להביא לה מהתרחיף הנ"ל?
מאוד אשמח לחוות דעת של עוד ווטרינר,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפוויט
ד''ר תמר נרקיס27/09/20105 מ"ל של התרחיף שאת מתארת נשמע כמינון הגיוני. עם זאת, אינני מכירה לעומק את החתולה ואת מצבה הבריאותי ואינני יכולה לתת לך המלצה לגבי מינונים באינטרנט. אני ממליצה לך בחום לסמוך על הוטרינר המטפל ולקבל את הוראותיו, מכיוון שהוא מכיר את החתולה ואת הבעיות הבריאותיות שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)