טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תפסתי כמה פעמים את הגור פודל שלי אוכל את הצואה של עצמו בבית. הבעיה כשיש לו יציאה בלילה לפני שאנו קמים בבוקר ורואים לכלוך של צואה על העיתון אך כנראה שהוא אכל את זה ואי אפשר להעיר לו. מעניין שבחוץ הוא לא עושה את זה. זה מסוכן? בינתיים הוא נראה בריא ולא קרה כלום. יש משהו שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכילת צואה היא תופעה שכיחה בקרב גורים צעירים. יש לסלק את הצואה כמה שיותר מהר ולנסות למנוע מהגור לאכול אותה, אך גם אם הוא מצליח להגיע ולאכול אותה אין בכך סכנה של ממש. ברוב הכלבים התופעה חולפת עם התבגרותם והמעבר למתן צרכים מחוץ לבית בלבד.
רק בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר