שאלה דחופה- חתול עם עיניים סגורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה- חתול עם עיניים סגורות
    שואלת
    10/10/2010

שלום,
    אני כבר מטפלת שנים בחתולי רחוב, והיום בבוקר ראיתי באחת השכונות בעירי גור חתולים קטן , ורזה בטירוף!!! אחרי שהסתכלתי עליו ראיתי שהעיניים שלו סגורות, זה נראה כאילו יש לו כל מני הפרשות על העיניים שכעת נעשו קשות ולכן הוא לא יכול לפתוח את העיניים.. הלב שלי נקרע כשראיתי את זה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לעזור לו לפתוח את העיניים שלו?? הרי אם הוא יישאר במצב הזה הוא ימות, הוא לא יכול לחפש אוכל ולתפקד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת

שואלת
    10/10/2010

ולגבי התת זונה.. איך אתן מציעות להאכיל אותה ? ואיזה אוכל לתת(דגים/ עוף ?) ? אני פשוט רוצה להאכיל אותה לאט לאט כדי שהקיבה לא תחטוף שוק.. אבל מצד שני גם די מהר כי היא במצב נוראי, באמת הכי נוראי שיכול להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גור חתולים עם עיניים עצומות

ד''ר תמר נרקיס
    10/10/2010

יש לנקות את העיניים עם צמר גפן רטוב ולסלק את ההפרשות. עליכם לקחת את החתול לוטרינר שיבדוק אותו ויתאים טיפול, לרוב יש צורך במשחה אנטיביוטית לעיניים. יש להאכיל את הגור במזון חתולים רטוב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו