מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה- חתול עם עיניים סגורותשואלת10/10/2010
שלום,
אני כבר מטפלת שנים בחתולי רחוב, והיום בבוקר ראיתי באחת השכונות בעירי גור חתולים קטן , ורזה בטירוף!!! אחרי שהסתכלתי עליו ראיתי שהעיניים שלו סגורות, זה נראה כאילו יש לו כל מני הפרשות על העיניים שכעת נעשו קשות ולכן הוא לא יכול לפתוח את העיניים.. הלב שלי נקרע כשראיתי את זה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לעזור לו לפתוח את העיניים שלו?? הרי אם הוא יישאר במצב הזה הוא ימות, הוא לא יכול לחפש אוכל ולתפקד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שואלת10/10/2010ולגבי התת זונה.. איך אתן מציעות להאכיל אותה ? ואיזה אוכל לתת(דגים/ עוף ?) ? אני פשוט רוצה להאכיל אותה לאט לאט כדי שהקיבה לא תחטוף שוק.. אבל מצד שני גם די מהר כי היא במצב נוראי, באמת הכי נוראי שיכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגור חתולים עם עיניים עצומות
ד''ר תמר נרקיס10/10/2010יש לנקות את העיניים עם צמר גפן רטוב ולסלק את ההפרשות. עליכם לקחת את החתול לוטרינר שיבדוק אותו ויתאים טיפול, לרוב יש צורך במשחה אנטיביוטית לעיניים. יש להאכיל את הגור במזון חתולים רטוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)