מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות חתול גוססיעל11/10/2010
שאלה בעקבות מתסכל.
בשכונתי חיתה חתולה כעשר שנים. היא חיה ברחוב אבל מדובר בשכונה סגורה ולפני כשנתיים, שתי בחורות מקסימות שעובדות בעסק לקחו אותה תחת חסותם ונתנו חה מזון ואהבה, היא הפכה לחתולה של החנות.
אין גילינו שהיא בת עשר?
לפני חדשיים היא רזתה הזמון, המלצתי להן על וטרינר והיא נלקחה לבדיקה והתחילה טיפול אנטיביוטי בעקבות בעיות בפה עם כאבים שגרמו לה להפסיק לאכול.
הטיפול עזר והחתולה חזרה לאכול. תוך חודש הבעיות חזרו, הבנות גם סיפרו לי שהיא לא רואה ומגיבה כמו בעבר.
לפני מספר ימים שאלתי לשלום החתולה ואז סיפרו לי שהחתולה לא אוכלת אבל בניגוד לפעם הקודמת היא גם הפסיקה להתקרב אליהן והתחילה להעלם למספר ימים.
החתולה שמרה בקנאות על הטריטוריה שלה כשהיתה בריאה ואף פעם לא עזבה.
הבנות לא פינו אותה שוב לוטרינר משיקולים כלכליים.
החלטתי לבקש סיוע מתל"ל שהסכימו לאסוף אותה למרפאה.
לפני ארבעה ימים בבוקר האיסוף לא הצלחתי למצוא אותה והיא לא נראתה יותר על ידי אף אחד.
חיפשתי מידע ברשת על התנהגות של חתולים.
אני מבינה שהחתולה הרגישה רע מאוד ומצבה היה קשה, מדוע בחרה להתרחק מהבנות שאהבו וטיפלו בה? מדוע עזבה את הטריטוריה שלה?
האם זו התנהגות אפיניית לחתול שמרגיש את הסוף?
לאן הם הולכים? היא הרי התחילה בתהליך הנטישה ולא עזבה ביום אחד במפתיע. הבנות מספרות שהיה שינוי התנהגותי הדרגתי ולא האמינו שזו החתולה האהובה שלהן.
מחפשת קצת מידע ותובנות מהסיפור הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות חתול גוסס - תגובה
ד''ר תמר נרקיס11/10/2010במקרים רבים חתולים חולים משנים את התנהגותם ולעיתים מתרחקים מהטריטוריה שלהם מסיבות שונות. אין לדעת לאן החתולה התרחקה או מה עלה בגורלה. אם עברו רק ארבעה ימים מאז שנעלמה, כדאי להמשיך ולחפש אותה באזור, יתכן שעוד יש סיכוי למצוא אותה ולעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יעל12/10/2010אני אעשה את זה!
אערוך חיפוש מה שיותר מקיף ומקווה שעוד יהיה סוף טוב לסיפור הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)