מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נולדו גורי שיצואמי14/10/2010
שלום רב.. לפני יממה נולדו בשעה טובה ואחרי ציפיה 6 גורי שיצו חמודים וקטנים...
הכלבה האם ממש מסורה דואגת ומלקקת, אבל אחד מהגורים לא ממש מצליח לינוק...
הוא מנסה להיצמד לפטמה ולא מצליח... אני חוששת שיקרה לו משהו הוא בקושי מקבל מזון.
השכנה הביאה לי מטרנה שלב אחד ואמרה שזה בסדר להאכיל אותו במטרנה ומזרק .. התייעצתי עם וטרינר שאמר שזה בסדר.... האם זה נכון?? ואם כן באיזו כמות להאכיל וכמה פעמים ביום?? עד מתי להאכיל??
כשניסיתי להאכיל אותו קצת החלב יצא ל מהאף... זה נורמלי?? מה עושים.... הגור הזה קטנטן וחלש... עזרתכם נזקקת.... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו...... חשש לחיי הגור.....
אמי15/10/2010הגור לא יונק מהאם ואני ממש חוששת שהוא מות. הוא לא בוכה, החום גוף שלו נמוך מהשאר... שברירי ולא מתאמץ להתקרה לאמו כד להתחמם.....
אני מאכילה אותו מטרנה... ורוצה לדעת כמה פעמים ביום ואיזו כמות של מטרנה זה בסדר?... בבקשה עיזרו לי!!......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולדו גורי שיצו - תגובה
ד''ר עדי בן ישר15/10/2010ניתן לעודד אכילה של הגור ע"י הדרכץו לפטמת אימו. נסו ללחוץ על הפטמה כך שיצא ממנה מעט חלב, ואז לקרב את הגור לפטמה. עשו כך מספר פעמים עד שיתפוס לבד את הפטמה.
בינתיים, רצוי לקנות תחליף חלב המיועד לגורי כלבים (ניתן לרכוש בחנויות חיות או אצל הווטרינר). עד שתרכשו האכילו אותו במטרנה שלב 1 שיש לכם אך במיהול כפול, כלומר אותה כמות מים אך כפול כמות אבקה מהמומלץ על הקופסא.
יש להכין את החלב בטמפ' החדר ולהאכילו בבקבוק כל 3 שעות.
חלב היוצא דרך האף יכול להעיד על פגם מולד בשם חיך שסוע, בו יש מעבר בין חלל הפה לאף. יש לקחת גור זה לווטרינר על מנת שיבדוק אותו.
בינתיים, חשוב לשמור על הזנה מספקת ועל חימומו במידה ואינו שוהה ליד אימו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)