מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארנבת פצועה-דחוף!איה22/10/2010
שלום,
יש לי ארנבת שמוטת אוזניים שמסתובבת חופשי בקומה העליונה בביתי.
היום בבוקר גילינו אותה בפה של הכלבה שלי על הדשא בחוץ.
כנראה שהיא נפלה מהקומה העליונה (גובה 2 קומות) אחרת אין הסבר לאיך היא הגיעה לחצר.
אציין כי הכלבה לא פגעה בה ואין עליה סימני נשיכה או דימום.
הארנבת בהלם, היא לא מגיבה לסובבים אותה, היא מתנשמת כל הזמן, והיא נראת בפחד
השאלה שלי היא מה לעשות, לתת לה להרגע?
יש טיפול?
שמתי אותה עלי, וליטפתי וזה קצת עזר, היא גם הסכימה לשתות מעט, אך לא לאכול.
אני גם חושדת שהיא פגעה ברגל שלה, היא לא כל כך רוצה ללכת אז קשה לדעת.
סובבתי אותה ונגעתי בה ברגליים, הן לא נראות שונה,אין דפורמציה גלויה לעין, הם זזות בסדר, והיא לא מתעוות כשנוגעים בה.
היום יום שישי וצהריים כבר. אין לי אפשרות ללכת לוטרינר.
מה אוכל לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארנבת פצועה-דחוף! - תגובה
ד''ר עדי בן ישר23/10/2010יש לגשת בדחיפות לווטרינר! אמנם יום שישי, אך תמיד ישנו וטרינר העובד במתכונת חירום. רצוי לגשת לווטרינר המתמחה בחיות אקזוטיות.
יתכן וישנם שברים שיש לקבע, דימומים פנימיים שצריך לעצור, לתת לה נוזלים ותרופות להתאוששות, שיכוך כאבים, אנטיביוטיקה במידת הצורך ועוד ועוד
אנא גשי לווטרינר בהקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)