מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות בציפורניים של כלביםנתי22/10/2010
שלום לכולם,
לכלבה שלי מזה כבר חודש ומשהו יש פטריות בציפורנים ברגל אחת (קדמית ימנית). הוטרינר נתן איזה שם מונפץ לדבר הזה ושצריך להזמין תרופה מיוחדת מחו"ל ושזה לכל החיים צריך לטפל בזה ושזה לא עובר ועוד כל מיני דברים כאלה..
זה נראה מעין כתמים לבנים כאלה על הציפרונים.. יש ציפורן אחת שגדלה ממש ארוך ולא יפה שצריך כל פעם לקצוץ..
שאלתי היא כזו, מה הטיפול? האם יש תרופה אחרת? האם באמת מדובר בפטריות?
אשמח אם תעזרו לי בנושא ! (אה זה גם גורם לה לצלוע.. היא מקפצת על 3 רגלים..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בציפורניים של כלבים - תגובה
ד''ר עדי בן ישר23/10/2010על מנת לקבוע האם מדובר בפטריה או לא, יש לקחת דגימה מהאזור ולנסות לגדל בתרבית. מיוחדת לפטריות. ניתן גם לבצע צילום רנטגן של הרגל על מנת לשלול גידולים או דפורמציות של הרגל עצמה הגורמים לצליעה של כלבתך
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגנרציה של הציפורן
נתי24/10/2010צהרים טובים ד''ר תמר נרקיס,
הוטרינר לאחר בחינה ויזואלית בלבד אבחן את הציפורנים כדגנרציה של הציפורן..
שהדבר יחסית נדיר, ושהטיפול כולל תוסף מזון של סוג מסוים של ויטמין B, בשילוב עם אנטיביוטיקה במינון נמוך.
אשמח אם תוכלי לאמת לי את נכונות הדברים, ואם תוכלי להפנות אותי לספרות כל שהיא ברשת (חיפוש שלי לא הניב תוצאות..)
תודה מראש,
נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)