מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזון הילס RD לכלביםאתי27/10/2010
שלום!
מזה מספר ימים הכלבה שלי בת ה-13.5 מגזע מעורב לברדור+דלמטי מקבלת מזון דיאטטי של הילס כיוון שהיא צריכה להוריד מעט במשקל
קודם לכן הייתה מקבלת אוכל דיאטטישל פורינה והייתה יוצאת לטיול 3 פעמים ביום לטיול ומטילה גללים פעמיים בבוקר ופעם בצהריים בשעה 13:00.
מאז שהתחלתי לתת לה את האוכל של הילס היא ממבקשת שיצאו איתה כבר ב-11 ומטילה גללים מספר רב יותר של פעמים (כ-7 פעמים ביום לעומת 3-4 עם המזון של פורינה). לא מדובר בשלשול אלא צואה רגילה.
האם הדבר קשור לכמות הסיבים במזון של הילס והאם היא גבוהה יותר מבמזון אחר.
אני קצת מודאגת כיוון שהיא לא התנהגה כך לפני.
כמו כן רציתי לשאול מה המשקל המומלץ לכלבה מגזע זה בגילה? כר היא שוקלת 33 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון הילס RD לכלבים - תגובה
ד''ר עדי בן ישר28/10/2010האם היה מעבר הדרגתי בין המזונות האורך כ-5-7 ימים? אם לא, יתכן כי מדובר בתגובת הגוף להחלפת מזון באופן חד ולא הדרגתי. במידה והתופעה תישאר, פני לווטרינר שלך על מנת שיתאים לכלבתך מזון מתאים.
אין אני יכולה לענות מהו המשקל המומלץ בלי לראות את הכלבה, מבנה גופה, הערכת רמות שומן ועוד. עליך לפנות לווטרינר שלך על מנת לקבל הערכה זו
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)