היי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי..
    יסמין
    28/11/2007

יש לי פינצ'רית מעורבת בת 11 ועכשיו כשהתחיל החורף היא פשוט לא מפסיקה לרעוד ומחפשת כל הזמן פינה להתחמם..יש לה כרית גדולה אבל היא כל הזמן מתכרבלת בה ונהיית כמו בייגלה כזה..
    הכנתי לה סוודרון קטן אבל הוא לא נוח לה ואני לא מומחית בתפירה.
    אני יודעת שיש בשוק כל מיני סוודרים לכלבים אבל אני יודעת שזה בעיקר בשביל ה"פוזה". האם כל הסוודרים שמוכרים בחנויות באמת מחממים או שעדיף לקחת את הכלב לתופרת (כמה שזה מצחיק)ולתפור לה סוודר שיחמם אותה?
    ועוד שאלה קטנה..אני נותנת לה אוכל של חברת פדיגרי..האם זוהי חברה מומלצת?קיבלנו את הכלבה לא מזמן ואני לא מבינה בכלבים..אני רוצה שאת השנים האחרונות שלה תחיה אותם הכי טוב שרק אפשר..
    תודה רבה וסליחה על ההטרדה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי..

הוספת תגובה

• איזה מתוקה!

לילי
    28/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לחפש אבל יש סוודרים

ד''ר סמדר טל
    02/12/2007

שמתאימים ומחממים ואם אין כאלה- לפעמים בגדים של תינוקות מתאימים. אבל- כדאי לבדוק למה היא רועדת- עדיין אל חורף ולא כל כך קר. שווה בדיקה כללית אצל הוטרינר- ובכלל בגיל הזה בדיקות תקופתיות יכולות ממש להציל חיים וודאי שלשפרם.
    לגבי מזון- התייעצי עם הוטרינר שלך- אין אני נוהגת להמליץ על חברה זו או אחרת מעל דפי האינטרנט- ללא קשר לחברה - יש גם לכל כלב את דרישותיו התזונתיות. אוכל כן לומר שבגיל זו בדרך כלל מזון סניור - היינו לכלבים מבוגרים- הינו בדרך כלל המזון המומלץ.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו