מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלבה חוזרת לעשות צרכים בביתשירן11/11/2010
שלום רב, הכלבה שלי בת שנה וחצי מעורבת קטנה. עד עכשיו היא הייתה מחונכת וכמובן עושה את הצרכים רק בחוץ. בתקופה האחרונה, לאחר שקיבלה טיפול חזק נגד פטרייה שהיתה לה, החלה לעשות פיפי במהלך הלילה וגם לעיתים במשך היום כאשר אנו נמצאים בבית. בתחילה חשבנו שזו תופעת לוואי של התרופה שמשתנת. אך כבר כמה ימים שהסתיים הטיפול, ועדיין, בלילה היא עושה פיפי בבית וביומיים האחרונים החלה לעשות גם קקי. חשוב לי לציין כי במשך שעות היום אנחנו לא נמצאים בבית ויכול להיות 8-10 שעות שהיא נשארת לבד בבית והיא מתאפקת ולא עושה. הדבר קורה רק כשאנחנו נמצאים בבית ויכול לקרות גם 3 או 4 שעות אחרי שיצאה החוצה בפעם האחרונה. אנחנו לא יודעים אם זו בעיה בריאותית או התנהגותית. מה זה יכול להיות פתאום??
אודה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה חוזרת לעשות צרכים בבית - תגובה
ד''ר עדי בן ישר12/11/2010ראשית, עליכם לשלול בעיה רפואית. גשו איתה לווטרינר שיבצע בדיקה כללית, בדיקת שתן, בדיקת צואה, בדיקת דם במידת הצורך, ויוכל לעזור לה במידה ומדובר בבעיה רפואית (דלקת שתן, תולעי מעיים, פרזיטים בצואה ועוד). באם הכלבה בריאה לחלוטין, הייתי ממליצה לכם לפנות למאלף מקצועי שיוכל לתת לכם הדרכה נכונה לטיפול במצב
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)