מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבעומרי אפנזר15/11/2010
שלום יש לי כלב מסוג בורדר קולי מעורב עם אסקי בן 10 חודשים לפני כמה ימים הוא ננשך ליד הבית כמובן שהוא מחוסן מכלבת עכשיו בפניתי לוטרינר הוא אמר שאין מה לדאוג רק לתת לו אנטיביוטיקה שכרגע אני נותן לו עכשיו בכלל בחודש האחרון הוא ישן קצת בחוסר שקט יש לו הרבה ''סיוטים'' בלילה הוא מגרגר ורץ מתוך שינה אבל ביום יום הוא בסדר גמור ומאוד חברותי עם כולם וגם עם כלבים אחרים רציתי לדעת מה גורם לו לסיוטים האילו וגם רציתי לדעת שהטיפול שהוטרינר המקומי נותן הוא טוב וזה מה שצריך לעשות השמח לתשובה ממכם.
נ.ב
האזור שאני מתגורר יש המון תנים ושועלים ברמה של להקות שלמות שמסתובבות במושב רציתי לדעת עם יש דרך לפנות לממשלה כדי לצמצם את המספר הרב שיש פה יש לידינו המון לולים שעוברים על החוק וזורקים פגרים של תרנגולות מחוץ ללולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר תמר נרקיס16/11/2010האם הוטרינר בדק את הכלב וראה את פצעי הנשיכה? יתכן שהפצעים דורשים ניקוי וחיטוי ואולי אף טיפול כירורגי, תלוי עד כמה הם שטחיים או עמוקים. אם הוטרינר חושב שהפצעים שטחיים ויש צורך רק בטיפול אנטיביוטי, השלימו את הטיפול. אם הוטרינר לא בדק את הכלב אחרי הנשיכה יש לגשת לוטרינר לבדיקה.
לגבי ה"סיוטים"- לא בטוח שמה שאתה מתאר הוא "סיוט". הרבה פעמים כלבים עושים תנועות של ריצה או יללות מתוך שינה, וזה לא בהכרח אומר שהם חולמים על דברים רעים.
לגבי השאלה על התנים- יש לפנות למשרד החקלאות לברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










