מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב זאב גרמני בן 12בלה טטרו30/11/2007
שלום,
אפשר להגיד שאת כמעט תקוותי האחרונה, הכלב שלי בן 12 מסוג רואה גרמני, זאת אומרת גר אצל הוריי, כשהיתחתנתי עברתי לגור בביתי, אבל זה לא מונע ממני להיות מעורבת יותר מדיי בענינים, אני משבועיים גם גידלתי אותו, קוראים לו ריץ, והוא חיי אפשר להגיד כמו מלך ישן רק בבית ולא בחצר, על שטיח מיוחד,הוא אוכל את האוכל הכי יקר מווטרינר ברנע מב"ש, ששם הוא מטופל וחיסונים והכל, בקיצור כמו הבן של אבא שלי לא כמו אלה ממש, אני אנחנו ההורים שלי בוכים במצוקה בקיצור, מה שקורה רגל ברגל אחת הוא צולע, ומושך אותה, מתישב או שוכב ולא יכול לקום ומשמיע כמו בכי שורק,
לפני כשנה שנתיים הוא עקם או נפל כבר לא זכור לי את הרגל,ומאז שאלנו את הויטרינר ברנע והוא בדק בדיקה שיטחית ואמר זה נוירולוגי, סתם לא יודעת על מה היסתמך בלי צילום בלי כלום,
ועד היום הוא לא עבר שום צילום, והמצב החמיר כחודש כבר, לפעמים כמו גורר את עצמו עם רגליו הקדמיות, ולפעמים עומד כאילו כלום והולך לאט אבל רואים קצת שהוא צולע, כמו היום עמד הלך קצת , אבל כשוכב לנוח לישון, בצוהוריים הוא אחר-כך לא יכול לקום, וההורים שלי בדיכאון,
כי אפילו פיפי הוא לא קם, ורואה את אבא שלי יוצא לחצר ולא יכול או לא רוצה לקום ושורק נו כמו בוכה,מה עושים שאלתי את נועה מהויטרינר שגם היא עובדת שם ואמרה לי בטלפון אחרי שסיפרתי לה, לתת לו תרופה לא זכור לי זרקתי את האריזה אבא שלי הכין לפי מנות, משהו נגד כאבים אם זה מאורטופדיה כך אמרה, בקיצור עברו רק יומיים היום והיא אמרה לנסות שבוע ולראות,להזיק זה לא יזיק אבל יכול להיות שזה מועיל, אני אמרתי להוריי לעשות צילום שניהיה בטוחים שאי אפשר לרפע את הרגל או שיש מרפא, איך נשמע לך כל זה מה את ממליצה ? בבקשה תעזרי לנו ?
אני גם בוכה כל היום וההורים שלי לא יודעים מה לעשות קשה להם לצאת איתו , מה עושים???
אם את יכולה אני יכולה לדבר מתי שתוכלי 0543099583/086411353בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה כנסי..
יסמין30/11/2007אני ממש לא רופאה אבל לדעתי אתם חייבים לרוץ איתו לצילום..
אל תשכחי שהוא בן 12 וזה גיל די מבוגר..זה יכול להיות ניוון שרירים או באמת נקע שלא טופל ויכול להגיע חס וחלילה לסרטן עצמות וכו'..
אז העצה שלי זה רוצו לוטרינר או אפילו אם אפשר אז קחו אותו יישר לבית חולים לחיות..צריך להיות בכל אזור בארץ בית חולים כזה..עושים שם צילום על המקום ויש תוצאות מהירות יותר דבר שלפעמים יכול להציל את הכלב..
שיהיה בהצלחה ותעדכני את הפורום מה קורה עם הכלב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מהירה
בלה טטרו30/11/2007מודה לך מקרב לב על התשובה המהירה נקווה בתקווה שיהיה בסדר וביום שני נלך לצילום בגלל שיום ראשון יש משהו חשוב אני מקווה שהיומיים האלה לא ישפיעו ואצל הויטרינר שלנו ברנע בב"ש יש צילום במקום אני מקווה, בכל אופן תודה ואני יעדכן אותך מקווה שיהיה רק לטובה בעזרת השם הלוואי. לילה טוב ויום נעים ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה..כנסי שניה
יסמין01/12/2007אבל תחכי לתשובה מהוטרינרית של הפורום שבטח תוכל לתת לך פרטים יותר מדוייקים.אני בסך הכל אמרתי מה אני הייתי עושה אם לי הייתה את הבעיה הזו עם הכלב שלי..בכל מקרה אני חושבת שגם היא היתה אומרת לך לעשות לכלב צילום בדחיפות כי אם זוהי בעיה שנמשכת אז יש ברגל כנראה משהו לא בריא שדורש אבחנה יותר רצינית.
אל תשכחי לעדכן אותי בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה
ד''ר סמדר טל02/12/2007בכדי לאבחן צליעה יש לבצע בדיקות שונות- החל מאיבחון נוירולוגי וכלה באיבחון אורטופדי שעשוי לכלול גם רנטגן ואפילו CT.
אני ממליצה לך לדבר עם הרופא המטפל ולבקש הפניה לאורטופד מומחה ואם יש צורך לנוירולוג מומחה ולהמשיך את האיבחון על מנת לבדוק עד כמה ניתן לעזור לכלב. ללא כל אלה- קשה יהיה לעזור.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)