עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    רגב ישראל
    02/12/2007

הכלב שלי סובל מאלרגיה קשה מאוד, הוא לא מפסיק להתגרד וללקק את עצמו דבר שגורם לו להיות זב דם, ברצוני לציין כי הכלב שלי עבר כמה וכמה בדיקות בינהם בדיקות שנשלחו לארה"ב ע"מ לזהות את מקור האלרגיה ולטפל בו (שנשלחו ע"י ביוגל) בהמלצת ד"ר אילן סקורינסקי כלבי צורך אוכל של חברת הילס בשם Z\D ULTRA, זה מס' חודשים שאנו רוכשים אוכל מסוג זה וחוץ מהעלות היקרה של האוכל אין שום שינוי ברמת הפצעים\אלרגיה שלו.
    ד"ר סקורינסקי, אינו יודע מה עוד אפשר לעשות.

לכן, אם למישהו יש איזשהו פתרון כלשהו קונבנציונאלי או לא אנא, צרו קשר או השאירו הודעה.

054-4506867
    [email protected]
    תודה מראש לכל העונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• ניסית רפואה אלטרנטיבית

מעיין
    02/12/2007

הומופאתיה, אקופנטורה
    אני ניסיתי עם הכלבה שלי ולתקופה מסויימת זה אכן עזר לה.

האם בבדיקת דם לא מצאו למה הכלב אלרגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים

ד''ר סמדר טל
    03/12/2007

נראה לי שחסרה כאן חלק מן התמונה. האם הכלב עבר איבחון שכלל ביופסית עור לאישרור שאכן מדובר באלרגיה ולא למשל בבעיה הורמונלית שגורמת לגירודים?
    האם היה נסיון של טיפול בסטרואידים שעזר? או שלא עזר?
    האם לאחר הבדיקות הוא החל בטיפולים בזריקות לטיפול באלרגיה? למה אובחן כאלרגי?
    כעקרון איבחון גירוד נעשה על ידי מכלול בדיקות ראשונות - כגון דם שתן וביופסית עור ורק לאחר מכן נלקחת דגימת דם לבדיקות לאלרגנים והמשך טיפול. בהכירי את ד"ר סקורינסקי הוא בדרך כלל משלב טיפול בעזרת מזון שמפו וגם איבחון ולכן חסרה כאן אינפורמציה. אשמח ללמוד עוד פרטים על המקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו