טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי חתולה בת כשנה וחצי, אותה אימצתי מהרחוב כשהייתה בת חודשיים בערך. היא מקבלת חיסונים במועד, אוכלת כרגיל, עירנית ופעילה. בימים האחרונים שמתי לב שהפרווה על אחת מאזניה דלילה. ההדללות הזאת היא על חצי אוזן בערך ולא נראה שזה מציק לה. היא לא מתגרדת או משהו. אני לא רוצה לקחת אותה לוטרינר (אלא אם כן אין ברירה) כי זה סיוט עבורה ועבורי גם יחד. היא מפחדת נורא, קשה לתפוס אותה , היא משתוללת ובסוף מכניסים אותה לכלוב מעיכה כזה. האם יש משהו שאני יכולה לנסות בבית? תודה, אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיער דליל באזור האוזן יכול לנבוע מגורמים שונים כמו טפילי עור, פטריות, דלקות באוזן עצמה שגורמות לגירוד ועוד. העובדה שאת לא רואה את החתולה מתגרדת לא בהכרח אומרת שהיא לא מגרדת בסתר... למרות שקשה להביא אותה לוטרינר, אני ממליצה לך לגשת לוטרינר לבדיקה. אפשר להתייעץ עם הוטרינר לגבי כדור הרגעה שתיתני לה בבית לפני הכנסתה לכלוב. בנוסף, יש וטרינרים שעושים ביקורי בית.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים