חורים?עזרה!!מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים?עזרה!!מה זה יכול להיות?
    רינת
    01/12/2010

שלום,
    ממש דחוף לי להתייעץ לגבי המקרה הזה כי זה חוזר על עצמו כבר כמה פעמים.
    יש לי חתול(אדוארד) שבמשך רק כמה שעות בודדות במשך היום הוא בחוץ אך רוב היום הוא בבית.
    קרה לי פעם אחת שליטפתי אותו והרגשתי בליטה גדולה באיזור הבטן גיליתי איזשהו סימן שחור שלכאורה נראה כקרציה, ניגשתי לצאת מן החדר להביא ניר טואלט להוציא אותה והבחנתי באדוארד נושך את האיזור ,אחרי שחזרתי ראיתי כי הסימן השחור הזה נעלם, ובמקומו מופיע ממש חור בצורה מאוד עגולה (איפה שישב הכתם השחור) בקיצור חור שממש חפור לו בתוך העור.טיפלתי בחור בעזרת סינטומיצין וזמן קצר לאחר מכן הוא נסתם.
    תהיתי אוליי זו קרציה שממש הכאיבה לו ופצעה אותו לכן ריססתי אותו, והשתמשתי גם ב
    ADVANTAGE ובאמת התאמצתי להשיג לו את הטיפול הכי טוב.
    והיום שוב אני מלטפת אותו ואני מרגישה משהו מוזר על העור, הזזתי את הפרווה ואני
    שוב מבחינה בחור!!!
    חייבת עזרה! מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חורים?עזרה!!מה זה יכול להיות? - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    06/12/2010

יתכן שמה שאת מתארת הוא קרציה. אני מציעה לך לגשת לוטרינר שיראה את הפצע שאת מתארת ויבדוק האם מדובר במשהו חמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו