כלבה מרזה בצורה קיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה מרזה בצורה קיצונית
    יעקב
    02/12/2010

שלום רב, יש לי כלבת פינצ'ר מעורבת בת 15 וחצי ובזמן האחרון היא הרזתה באופן מפחיד, נתתי לה אוכל מוצק אבל רך, מדי פעם נתתי לה קצת אורז או חמאה כדי שתשמין קצת אך ללא הועיל, יש לה מעט שיניים יכול להיות שזה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה מרזה בצורה קיצונית

הוספת תגובה

• כלבה מרזה בצורה קיצונית - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    06/12/2010

ירידה משמעותית במשקל יכולה להעיד על בעיות רפואיות שונות. אם הכלבה אוכלת אך מרזה, יתכן שהיא סובלת ממחלה כרונית כגון מחלת כיליה כרונית, בעיית כבד, או אפילו גידול. אני ממליצה לכם בחום לגשת לוטרינר שיבדוק את הכלבה, כולל בדיקה של חלל הפה, ויבצע בדיקות דם ושתן כדי לנסות לאבחן את הסיבה לירידה במשקל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבה רזתה בפנים

בן
    26/10/2013

שלום רב,
    יש לי כלבה מסוג שארפיי בת שנה וחצי , לפני כשולשה ימים חל אצלה שינוי בפנים , כידוע, כלבי השארפיי הם כלבים עם הרבה קפלים וכך גם הכלבה שלי , אך זה ישתנה , כרגע היא ניראת רזה יותר בפנים פחות קפלים מרגיש לי שזאת כלבה שונה ממה שהייתה אצלי עד היום מבחינת המראה. הכלבה אוכלת סדיר אין שינוי במצב הרוח עושה צרכים באופן סדיר . ובנוסף לא ירדה במשקל אפילו עלתה מספר גרמים.לפני כשבוע הכלבה הותקפה על ידי חתולה בשריטות בפנים, הוטרינר בדק אותה וראה שהיא בסדר ושזה לא הגיע לאזור העיניים שלה בנוסף הכלבה מחוסנת מכל החיסונים בין היתר כלבת וכל זה.. אין לי מושג מה לעשות... יש איזשהיא המלצה מה לעשות? חייב עזרה תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו