מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלבה בת 9 משתינה על המיטהשני07/12/2010
שלום,
יש לי כלבה מעורבת כבת 9. קרו שני מקרים לאחרונה שהיא השתינה על המיטה של ההורים. היא ישנה איתם מדי לילה אך לאחרונה ההורים מגלים שהיא משתינה להם במיטה.
בנוסף, כשאנחנו מנסים להרים אותה מהחלק הקדמי של הגוף היא צורחת , נשמע שזה נובע מתוך כאב. אנחנו מנסים להרים אותה ממש בעדינות וגם נגיעה עדינה מוציאה ממנה את הצעקה הזו.
האם יש קשר בין שתי התופעות? מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו חסימה בדרכי השתן
יוסי07/12/2010ממה שיצא לי לקרוא על הנושא בימים האחרונים לאור בעיה של חסימה בחתול שלי, אני חושב שמדובר (אולי) בחסימה בדרכי השתן. אם כואב לה בחלק העליון ייתכן שזה הגיע למצב שנקרא הידרונפרוזיס בו הכליות מתנפחות.
זאת כמובן חוות דעת לא מקצועית בעליל, אך אני ממליץ לכם לגשת בהקדם האפשרי (רצוי אפילו עכשיו) לוטרינר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלבה בת 9 משתינה על המיטה - תגובה
ד''ר סמדר טל08/12/2010שלום שני,
מתן שתן במקומות ובזמנים בהם הכלבה אינה אמורה לתת, מעידה על בעיה בריאותית ברוב המקרים. האפשרויות לכך הן רבות וכוללות דלקת בדרכי השתן, אבנים בדרכי השתן, מחלה הורמונלית או כלייתית הגורמת לחוסר ריכוז השתן בכליה ולפיכך השתנות מרובות ועוד.
במידה והחלק הקדמי של הגוף אותו את מתארת הוא בית החזה, אין אני מוצאת קשר בין הדברים, אך עדיין ראוי לגשת לוטרינר על מנת שיבדוק את מקור הכאב.
במידה ומדובר בחלק הקדמי של הבטן, יתכן ומדובר בחלקים קדמיים של אברי הבטן כגון לבלב או כבד.
בכל מקרה, אני ממליצה לך לפנות בהקדם לוטרינר על מנת שיוכל לבצע בדיקות שתן, בדיקות דם וצילומי רנטגן על פי שיקול דעתו
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)