מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזון לחתוליםלירון09/12/2010
שלום, אני מאכילה 16 חתולי רחוב,
כרגע אני מביאה להם גרגרים של פרימיום, חשבתי על כך שזה תומך בתעשית הבשר..
הבנתי שאפשר לקחת בשר שפג תוקפו מחנויות וככה לא לתרום לתעשית הבשר,
זה אומר שאני צריכה לבשל אותו?
(ומה שכבר בושל עבור בני אדם לא ממולץ בגלל התיבול.)
יש גם מזון צמחי אבל הוא יקר יותר.
שאלה נוספת-יש הערכה לגבי הסיכון בהדבקות במחלה שמשותפת לאנשים וחתולים
בליטוף חתול רחוב בריא למראה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון לחתולים - תגובה
ד''ר נורית פרנקל09/12/2010לירון שלום.
חתול הוא קרניבור (טורף) ולכן התפריט שלו חייב להיות מורכב מחלבון מין החי. מכאן שמזון צמחי לא יכיל את כל צרכיו של החתול ולכן לא מהווה אופציה.
באופן כללי בשר שאינו ראוי למאכל אדם, אינו ראוי גם למאכל בעלי-החיים שלנו, ממליצה לך להמנע ממתן בשר שפג תוקפו, גם אם הוא עובר תהליך בישול, מכיוון שהוא עלול לגרום נזק לחתולים, ואני בטוחה שאת לא מעוניינת בכך.
הסכנה בליטוף חתול שנראה בריא היא מינמלית מבחינת העברת מחלות, צריך להכיר קצת את התנהגותו של החתול בכדי להבין מתי האינטרקציה היא נעימה לחתול והוא אינו חש מאויים ועלול לשרוט/לנשוך. למי שאין נסיון עם חתולים כדאי לגשת בזהירות.
בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לירון09/12/2010אין ספק שצריך גישה ועדינות כשמדובר בחתולים יש לי נסיון של שנים.
אני אפילו מבחינה בין חתולים שנותנים לבעליהם ללטף אותם מתוך פחד
לבין חתולים שרוצים ליטוף וגם אז צריך להיות עדינים ולתת להם ספייס
כדי שלא ירגישו שסוגרים עליהם.. לתת לחתול לבוא אליך ולתת לו את האופציה ללכת,
ליטוף חתולים שונה מאד מליטוף כלבים. וצריך את הגישה הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמובן אני מעדיפה לקנות אוכל מאושר
לירון10/12/2010מאשר לתת להם אוכל שעלול להזיק להם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)