שאלה על חתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על חתולה
    שני
    28/12/2010

היי,
    אנחנו מטפלים בחתולת רחוב מזה כשנתיים.היא מעוקרת,מחוסנת מקבלת אוכל ומים ללא הפסקה,בקיצור מפונקת.בשנה האחרונה היא עשתה לה מין הרגל שהיא נכנסת לקראת 11 בלילה וישנה כל הלילה בבית למרות זאת ישנם ימים שהיא לא נכנסת לישון בבית..העניין הוא ששכן שלי אמר לי שלפני שבועיים הוא הבחין בשועל או תן מסתובב ברחוב שלנו. אנחנו גרים ליד יער וחורשות כאלה כך שלא פלא שהם מגיעים. לפני יומיים פגשתי בו שוב והוא אמר שהוא שמע שוב יללות והוא יצא החוצה וראה כמה תנים מסתובבים ביחד. השאלה היא האם החתולה שלנו עלולה להיות בסכנה. אני ממש פוחדת שהם יתפסו אותה ויאכלו אותה. יש פה לא מעט מאכילי חתולים וכנראה שיש כמה תנים שכבר יודעים שיש אוכל פה.האם שועלים/תנים בד"כ צדים חתולים?אני ממש פוחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על חתולה

הוספת תגובה

• שאלה על חתולה - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    31/12/2010

הסכנה הגדולה יותר ממנה צריך להזהר היא נשיכה או שריטה של החתולה ע"י אחד התנים, וע"י כך העברת מחלת הכלבת (במידה והתן התוקף נגוע). מומלץ לחסן את החתולה כנגד כלבת, וכמו כן לשים לב לסימנים מדאיגים אצל החתולה (ראי שאלות נפוצות, כלבת)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החתולה מחוסנת נגד כלבת.

שני
    04/01/2011

אז באופן עקרוני תנים או שועלים לא אוכלים חתולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו