מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלבה דרכה על משהו שנתקע לה ברגליבגני14/01/2011
לפני כשבוע אחת מהכלבות שלי דרכה על קוץ\זכוכית איני יודע מה בדיוק.
היה לה קצת דם באחת מהכריות בכף הרגל והסקתי שזו רק שריטה ולא עשיתי כלום.
עבר שבוע, היא עדיין צולעת. מבט ברגל חושף מין פס לבן כזה שנראה כמו זכוכית שתקוע שם או אולי פלסטיק(זה קרה כשחצינו כביש).
עצוב לי לראות אותה ככה, עוד לא לקחתי אותה לוטרינר כי עבדתי ולא שמתי לב שהיא צולעת כל כך, שכן לפעמים היא דורכת על כף הרגל הזאת.
כל נסיון שלי לגעת באיזור מסכן אותי בנשיכה רצינית.
האם לחכות ליום ראשון וללכת לוטרינר? ואם כן איזה מומלץ בבאר שבע?
כמו כן עוד שאלה, כמה עולה טיפול ניקוי שיניים בהרדמה לכלב קטן? והאם מי פה לכלב זה דבר מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלבה דרכה על משהו שנתקע לה ברגל - תגובה
ד''ר נורית פרנקל16/01/2011יבגני שלום
ממליצה לך לגשת בהקדם לוטרינר שיבדוק את כלבתך, גוף זר עלול לגרום לזיהום אשר ללא טיפול עלול להסתבך. באותו מעמד תוכל להתייעץ עם הוטרינר לגבי ניקוי השיניים והתעדכן בעלותו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)