עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    ענת
    15/01/2011

רציתי להתייעץ לגבי נושא מציק במיוחד אימצתי כלב מעורב לא ידוע של מה- בן 3 חודשים לפני שלושה שבועות
    הוא עושה פיפי בבית וגם בחוץ כשאני מוציאה אותו אך הרבה פעמים הוא לא עושה בחוץ וברגע שאנחנו נכנסים הביתה הוא רץ לארגז ולשמיכות בהם הוא ישן ועושה שם פיפי במכוון, וזה קרה מספר רב של פעמים וזה לא מפסיק למרות שאני אומרת "לא" תקיף מה לעשות?

ועוד שאלה הוא החל לנשוך אותנו פשוט לנשוך ממש חזק מה עושים לגביי זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    16/01/2011

לגבי מתן צרכים בבית: יש להוציא את הגור לטיולים ממושכים והרבה פעמים ביום. כאשר הוא עושה צרכים בחוץ יש לשבח אותו ואפילו לתת לו צ'ופר. ברוב המקרים עם הזמן הכלבים מפסיקים לעשות צרכים בבית. בכל מקרה דעו שהוא לא מנסה "להעניש" אותכם, וזוהי התנהגות שכיחה בגיל הזה.
    לגבי הנשיכות: בשום אופן אין לתת לגור לנשוך אותכם. כשהוא מנסה לנשוך יש לתפוס לו את הפה ולהגיד בתקיפות "לא". גם התופעה הזאת לרוב חולפת עם התבגרות הגור.
    אם הבעיות לא יחלפו בשבועות או החודשים הקרובים מומלץ להתייעץ עם מאלף.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה המשך

ענת
    17/01/2011

תודה על העזרה, אני מבינה את זה שהגור עושה בבית זה טבעי לגיל שלו אבל דווקא ללכת ולעשות במיטה שלו אני הבנתי שזה נדיר לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו