שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אתי
    14/02/2011

היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפני כ11 יום ביתי בת 4 וחצי שיחקה עם כלב שהשכנים שלי מצאו והוא קפץ ולקק אותה ליד העין היא נבהלה ואמרה שהוא נשך אותה לאחר מכן שבדקתי את איזור ראיתי נקודה ורדרדה קטנה מתחת לעין ללא דימום או סימן אחר מאז הם מסרו את הכלב אבל הצלחתי לאתר את הבעלים החדשים ולדבריהם הכלב בריא ומשחק אבל אני מאד מאד לחוצה אני לא יודעת מה לעשות אם צריך לפנות למשרד הבריאות ואם כן אני לא יודעת איכן הכלב אז האם יחסנו אותה (עברו 11 יום לפני שדיברתי עם הבעלים החדשים כלומר עברו 11 ימים מהאירוע )?
    לפי מה שהבנתי מהשכנה עם היו אצל וטרינר לפני המפגש עם הבת שלי לבדוק אם הוא שייך למשהו ולא היה שבב ולפי דעת הוטרינר הכלב בין כחצי שנה ונראה לו בסה"כ בריא .
    מצטערת שיצא ארוך אני די לחוצה ואני אשמח לתשובה בהקדם
    ואם זה עוזר אני גרה באיזור רחובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    20/02/2011

כלב לא מחוסן שנשך אמור להיכנס מיד להסגר של 10 ימים. אם הכלב לא מת בעשרה ימים לאחר הנשיכה הסיכוי שהוא נגוע בכלבת אפסי. עם זאת, אם את עדיין מודאגת פני למשרד הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו