חתולהת רחוב לאחר המלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולהת רחוב לאחר המלטה
    ענבל
    17/02/2011

ליד בייתי מסתובבות מס' חתולות (וחתולים) ואנחנו מפנקים אותם בהאכלה של מזון חתולים יבש.
    אחת החתולות הייתה בהריון ולפני שבוע מצאנו גור מוטל מת על המדרגות בכניסה לבניין. לאחר מס' שעות הגיעה החתולה שהייתה בהריון, לכניסה לבית, לפינת ההאכלה הקבועה וביקשה אוכל ומנוחה. היא נראתה חלשה, עצובה, לא עירנית כתמול שלשום.
    בכל יום הייתה נעלמת ומגיעה בשלב מסויים לאכול ולנוח.
    לא הצלחנו לעקוב ולמצוא היכן ואם יש עוד גורים. הציעו לנו לבדוק אם יש לה חלב, עטינייה אינם מלאים כמו חתולה לאחר המלטה. האם זה אומר שאין עוד גורים חיים היכן שהוא ?
    היום היא נראתה חלשה ובקושי דורכת על רגליה האחוריות ובצהריים נצפתה נלכדת ע"י שרות וטרינרי לאחר ששכנה בחצר ממול קראה להםלאחר שנראתה לה חולה.
    צילצלתי לשרות הוטרינרי ועידכנתי כי החתולה שלכדו היא חתולה לאחר המלטה וביקשתי לברר מה הם עושים איתה.
    נמסר כי היא במכלאה וכי הוטרינר בחופשה עד יום א'.
    ביקשתי לידע כי הינה לאחר המלטה וכי אינני יודעת האם והיכן יש גורים.
    מה עליי לעשות על מנת שהחתולה שנמצאת כרגע במכלאה, תטופל גם כשהוטרינר העירוני בחופשה ?
    אני מבינה מקריאה באינטרנט, כי יש מצב שמצבה נובע מחוסר בקלציום .
    תוכלו לסייע לי על מנת לוודא שהיא מקבלת טיפול נכון ובמסגרת הזמן הנכון (נראה לי שלא נכון להמתין עד שובו של הוטרינר ונאמר כי יש לו מחליף למקרי חירום).
    כמו כן, במידה וישנם גורים, הם בוודאי ימותו באם היא תישאר במכלאה עד יום א' חזרתו של הוטרינר מחופשה.
    אני מוכנה לטפל בה מחוץ לבית בהנחיית ותרופות מהוטרינר העירוני.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולהת רחוב לאחר המלטה

הוספת תגובה

• חתולהת רחוב לאחר המלטה - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    23/02/2011

ענבל שלום
    אני מניחה שאת כבר יודעת מה עלה בגורלה של החתולה. יתכן שמצבה הדרדר עקב סיבוכים שקשורים להמלטה אך יתכן שההמלטה הוקדמה בגלל מחלה ממנה סבלה.
    קשה ללא בדיקה לדעת. מקווה ששלומה טוב והיא קיבלה טיפול.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו