בעיית חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חניכיים
    זיוית
    23/02/2011

שלום יש לי כלב פינצ'ר בסביבות גיל 12.
    היום הבחנתי שהאזור הקידמי של החניכיים שלו נורא נפוח ואף מכסה את שיניו הקדמיות.
    האם סיבה לדאגה, ממה זה נגרם??
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית חניכיים

הוספת תגובה

• בעיית חניכיים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    26/02/2011

זיוית שלום.
    לצערי התמונה לא מספיק ברורה, יתכן ומדובר ברקמה שפירה אם זאת הרקמה עלולה להיות גם גידול שאינו שפיר. בכל מקרה ממליצה לך לקחת את כלבך לוטרינר בהקדם לבירור הנושא.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

זיוית
    28/02/2011

הווטרינר המליץ על ניתוח בהרדמה מלאה כדי לעשות לכלב טיפול שיניים והסרה של הגידול.
    אני נורא מודאגת מניתוח זה בגלל שהכלב בן 11 ולכן רציתי שקודם כל הוא יעשו לו בדיקת דם כדי שנדע יותר על מצבו הרפואי.
    מצורפות הבדיקות דם, הווטרינר שלנו לא הרחיב יותר מדי לכן אני פונה אליכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    28/02/2011

לא ניתן לראות את התוצאות. אני מניחה שאלו תצאות בדיקת הכימיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

זיוית
    28/02/2011

הכן אלו בדיקות הכימיה. הייתי רוצה שתעברי בבקשה על הבדיקה בגלל שרשום בפענוח כל מיני דברים שנשמעים לי מאיימים. ויש עוד כמה ממצאים שהם הרבה יותר גבוהים מהנורמל ולא הבנתי בדיוק מה משמעותם. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    28/02/2011

בדיקת דם המטולוגית - ניתן לראות שערכי השורה האדומה, מעט גבוהים מהנורמה, לרוב הדבר מצביע על התיבשות, במקרה שלכם, שסביר וקלה. בסה"כ ספירת הדם אינה מצביעה על בעיה שבגינה לא מומלץ לבצע את ניקוי השיניים והסרת המסה. אני מניחה שבוצעה גם בדיקת דם לביוכימיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו