מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית חניכייםזיוית23/02/2011
שלום יש לי כלב פינצ'ר בסביבות גיל 12.
היום הבחנתי שהאזור הקידמי של החניכיים שלו נורא נפוח ואף מכסה את שיניו הקדמיות.
האם סיבה לדאגה, ממה זה נגרם??
מחכה לתשובה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית חניכיים - תגובה
ד''ר נורית פרנקל26/02/2011זיוית שלום.
לצערי התמונה לא מספיק ברורה, יתכן ומדובר ברקמה שפירה אם זאת הרקמה עלולה להיות גם גידול שאינו שפיר. בכל מקרה ממליצה לך לקחת את כלבך לוטרינר בהקדם לבירור הנושא.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זיוית28/02/2011הווטרינר המליץ על ניתוח בהרדמה מלאה כדי לעשות לכלב טיפול שיניים והסרה של הגידול.
אני נורא מודאגת מניתוח זה בגלל שהכלב בן 11 ולכן רציתי שקודם כל הוא יעשו לו בדיקת דם כדי שנדע יותר על מצבו הרפואי.
מצורפות הבדיקות דם, הווטרינר שלנו לא הרחיב יותר מדי לכן אני פונה אליכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר נורית פרנקל28/02/2011לא ניתן לראות את התוצאות. אני מניחה שאלו תצאות בדיקת הכימיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זיוית28/02/2011הכן אלו בדיקות הכימיה. הייתי רוצה שתעברי בבקשה על הבדיקה בגלל שרשום בפענוח כל מיני דברים שנשמעים לי מאיימים. ויש עוד כמה ממצאים שהם הרבה יותר גבוהים מהנורמל ולא הבנתי בדיוק מה משמעותם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר נורית פרנקל28/02/2011בדיקת דם המטולוגית - ניתן לראות שערכי השורה האדומה, מעט גבוהים מהנורמה, לרוב הדבר מצביע על התיבשות, במקרה שלכם, שסביר וקלה. בסה"כ ספירת הדם אינה מצביעה על בעיה שבגינה לא מומלץ לבצע את ניקוי השיניים והסרת המסה. אני מניחה שבוצעה גם בדיקת דם לביוכימיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)