מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד!!!שני06/03/2011
היי,
אני יודעת שאין תשובה ברורה לשאלה שלי אבל אני אנסה בכל זאת..
לפני שנתיים וחצי אספתי חתולה מהרחוב.היא היתה אז בת חצי שנה ומאז היא אצלנו.לא הצלחנו לביית אותה לגמרי,כלומר במהלך היום היא לפעמים יוצאת החוצה אבל בלילות היא בבית.העניין הוא כזה.אנחנו גרים על כביש די סואן ובחיים אבל בחיים היא לא ניסתה לחצות אותו.גם אם אנחנו עוברים את הכביש היא נשארת בצד של הבית,בגלל זה הייתי ממש רגועה וידעתי שהיא לא תידרס.. אבל לפני כמה ימים כשהלכנו עם הכלבים לטיול היא חצתה את הכביש ונשארה כמה דקות בצד השני.נלחצתי בטרוף אבל אחרי זמן קצר של דקה בערך היא חזרה אלינו. היום כשהלכנו שוב עם הכלבים היא עוד פעם חצתה את הכביש אבל הפעם היא פשוט התיישבה באמצע הכביש איזה חצי דקה.מזל גדול שלא היו מכוניות כי הרבה חתולים קיפחו את חייהם בכביש הארור הזה..בקיצור אחרי שקראתי לה כמה פעמים היא חזרה מהר לצד שלנו.
אין לכם מושג איך אני מודאגת.אני כ"כ פוחדת שהיא תידרס.מה אני אמורה לעשות??
לא נראה לי שאני אוכל לסגור אותה בבית כי זו חתולה שאחרי כמה שעות תמיד מבקשת לצאת אבל מצד שני אני לא יודעת מה אני אעשה אם יקרה לה משהו..אוף אני חייבת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד!!! - תגובה
ד''ר תמר נרקיס06/03/2011כפי שכתבת בעצמך, אין תשובה חד משמעית לשאלתך. אם את רוצה שהחתולה תהיה לחלוטין בטוחה, עלייך לדאוג שהיא לא תצא מן הבית בכלל. קשה מאד לחתולים שרגילים להיות בחוץ לחיות פתאום רק בתוך הבית, אבל אם את בכל זאת רוצה לנסות צריך לדאוג שיהיה לה המון משחקים, צ'ופרים, מקומות טיפוס, משטחי גירוד ועניין בתוך הבית. אופצייה נוספת היא למסור את החתולה לבית באזור פחות סואן בו היא תוכל לחיות גם בחוץ. האופצייה השלישית היא להשאיר את המצב כפי שהוא, כאשר מצד אחד לחתולה איכות חיים טובה עם עניין רב בחוץ, אך מצד שני הסכנה להידרס.
אלה הן האופציות, וההחלטה בידך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)