שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אפרת
    19/12/2007

הכלב שלי בן 6. אני לא מוכנה שהוא יכנס לי לחדר ויעלה על המיטה, אבל הוא מתעקש לעשות זאת כשאני לא בבית. אין לי דלת בחדר. אני שמה לו מחסום אבל הוא פורץ אותו. צעקתי, הרבצתי, בכיתי, צרחתי. לא עזר כלום, כשאני לא בבית הוא נכנס.
    אני רוצה לדעת איך אפשר לחנך אותו שלא יכנס. בבקשה אל תגידו תמצאי מחסום. זו שאלה עקרונית: איך אפשר לחנך את החארות הקטנים שיעשו משהו מסויים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ראשית עליך להבין

ד''ר סמדר טל
    20/12/2007

שהבעיה נעוצה ביחסים שבינך לבינו ולא בהיותו" חרא". מומלץ לדבר עם מאלף טוב וללמד אותו בשיטות נכונות ולא בצעקות, הרבצות, צרחות ובכיות כיצד לבצע פעולה או הוראה שאת נותנת.
    כלב מגיב להוראות כשהוא יודע ומבין מהן ומי הבוס. לא צריך להשתמש במחסום כאשר מחנכים נכון. בקצרה- אילוף מתקן עשוי בהחלט לפתור את הבעיה (ואולי עוד כמה) עבורך ועבור כלבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את מרביצה לכלב שלך??בושה וחרפה..

יסמין
    25/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בעצמך חרא קטן

לילי
    27/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו