דם בשתן אצל גורת בולטרייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בשתן אצל גורת בולטרייר
    נטלי
    13/03/2011

שלום רב.
    לפני כשלושה שבועות קיבלתי כלבה גיזעית מסוג בולטרייר
    מהיום הראשון שהכלבה אצלי יוצא לה שתן עם דם ולפעמים אפילו רק דם לקחתי אותה לויטרנר עשה כמה בדיקות אמר לי שזה דלקת בשתן ונתן לי אנטביוטיקה רבע כדור לחמישה ימים. מהיום הראשון של הכדור הפסקתי לראות דם בשתן שלה ככה שבוע שלם נעלם אחרי שבוע שוב זה חזר חזרתי לויטרינר והוא נתן לי אותו כדור אנטביוטיקה הפעם לתקופה ארוכה יותר וחצי כדור פעם ביום הפעם הכדורים לא השפיעו אתמול סימתי לתת לכלבה את התרופה והתופעה של הדם בשתן לא מפסיקה חשוב לציין כי הכלבה מרגישה טוב אוכלת טוב משחקת ולא ניראה שהיא סובלת. מה עוד אפשר לעשות בנוגע לבעיה הזאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בשתן אצל גורת בולטרייר

הוספת תגובה

• דם בשתן אצל גורת בולטרייר - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    14/03/2011

האם בוצעה תרבית לשתן? לרוב אם טיפול אנטיביוטי לא פותר את הבעיה, מומלץ לקחת דגימת שתן סטרילית אצל הוטרינר ולשלוח את השתן לתרבית ורגישות על מנת להתאים אנטיביוטיקה ספציפית לחיידק שנמצא בשתן.
    בנוסף, לעיתים דימום בשתן יכול להעיד על נוכחות של אבנים בשלפוחית השתן הפוצעים את דופן השלפוחית וגורמים לדימום, לכן מומלץ גם לבצע צילום ואולטראסאונד לשלפוחית השתן כדי לשלול נוכחות אבנים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו