מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתן אצל גורת בולטריירנטלי13/03/2011
שלום רב.
לפני כשלושה שבועות קיבלתי כלבה גיזעית מסוג בולטרייר
מהיום הראשון שהכלבה אצלי יוצא לה שתן עם דם ולפעמים אפילו רק דם לקחתי אותה לויטרנר עשה כמה בדיקות אמר לי שזה דלקת בשתן ונתן לי אנטביוטיקה רבע כדור לחמישה ימים. מהיום הראשון של הכדור הפסקתי לראות דם בשתן שלה ככה שבוע שלם נעלם אחרי שבוע שוב זה חזר חזרתי לויטרינר והוא נתן לי אותו כדור אנטביוטיקה הפעם לתקופה ארוכה יותר וחצי כדור פעם ביום הפעם הכדורים לא השפיעו אתמול סימתי לתת לכלבה את התרופה והתופעה של הדם בשתן לא מפסיקה חשוב לציין כי הכלבה מרגישה טוב אוכלת טוב משחקת ולא ניראה שהיא סובלת. מה עוד אפשר לעשות בנוגע לבעיה הזאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן אצל גורת בולטרייר - תגובה
ד''ר תמר נרקיס14/03/2011האם בוצעה תרבית לשתן? לרוב אם טיפול אנטיביוטי לא פותר את הבעיה, מומלץ לקחת דגימת שתן סטרילית אצל הוטרינר ולשלוח את השתן לתרבית ורגישות על מנת להתאים אנטיביוטיקה ספציפית לחיידק שנמצא בשתן.
בנוסף, לעיתים דימום בשתן יכול להעיד על נוכחות של אבנים בשלפוחית השתן הפוצעים את דופן השלפוחית וגורמים לדימום, לכן מומלץ גם לבצע צילום ואולטראסאונד לשלפוחית השתן כדי לשלול נוכחות אבנים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)