מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים אצל גורהלונה14/03/2011
שלום רב
לפני כחודש אימצנו גורת רועה גרמני גזעית כבת חודשיים וחצי היום. במהלך החודש הצואה הייתה רכה ולאחר הפכה לשלשולית ועם זאת השלשול הוא לא לאורך כל היום, אלא בבוקר צואה תקינה ובערב שלשול.
לאחר שלילה עם מזון רפואי,צום ואורז עשינו בדיקת צואה במעבדה והתגלתה תרבית של קמפילובקטר.
הוטרינר המטפל לא יודע להגיד לי הרבה על המחלה ונתן לי טיפול באזניל ל3 שבועות.
-האם יכול להיות שהיא אכן נשאית של החיידק והשלשולים בכל זאת לא נובעים מכך? מכיוון שאינה משלשלת בכל היציאות...
-תוך כמה ימים אמורים לראות שיפור עם מתן האנטיביוטיקה?
-הגורה כמובן עדיין עושה צרכים בבית ואיני יכולה לשמור עליה כל היום ולצערי היא אוכלת את הצואה של עצמה. האם תתיכן הדבקה חוזרת על ידי כך בתקופת לקיחת האנטיביוטיקה?
-יש לי כלבה נוספת בת 3. בינתיים אינה משלשלת, אך חסרת תיאבון. האם זה סימן להדבקה?
אני ממש לא יודעת עם מי להתיעץ, אשמח עם תוכלו לעזור לי...
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים אצל גורה - תגובה
ד''ר נורית פרנקל15/03/2011לונה שלום
קמפילובקטר עלול לגרום לשלשול, העובדה שהשלשול אינו כל הזמן אינה מוכיחה שהוא אינו הגורם.
האם נראו טפילים בבדיקת בצואה? או קמפילובקטר בלבד.?
השלמי את הטיפולל האנטיביוטי. במידה והשלשול לא יפסק יש לחזור על התרבית. תאורתית תתכן הדבקה חוזרת עם אוכלת את הצואה.
לגבי הכלבה הבוגרת - יתכן שהירידה בתאבון קשורה אך יכול להיות שאין קשר והיא לא נדבקה. במידה והסימנים ממשיכים, קחי גם אותה אל הוטרינר לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)