מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי וטרינריה בחו"ל-מספר שאלותדנה15/03/2011
הייתי מעוניינת ללמוד וטרינריה בחו"ל-
אבל לפי איך שזה נראה העלויות הן מטורפות ורק עולות משנה לשנה..
יש איזה סוג של מלגה שאפשר להשיג יותר בקלות או הלוואת סטודנט? והאם יש אפשרות לעבוד במהלך הלימודים כדי לממן את הלימודים בהמשך,או שבגלל הלימודים ואישורי עבודה זה לא כל כך מתאפשר?
כרגע אני סטודנטית למדעי החיים ורציתי לדעת האם כדאי לי לסיים את התואר ואז להתחיל וטרינריה או שההכרה בתואר היא לא משמעותית כמו שחושבים ואם החלטתי ללכת על וטרינריה אז כדאי מעכשיו,לעשות איזה מכינה ולנסות להתקבל?האם התואר הזה מקנה פטור מבחינות הכניסה בנושאים ביולוגיה וכימיה?הבחינות אני מניחה יעשו באנגלית ועד עכשיו את כל המינוח למדתי בעברית,מה שבוודאי יכול להקשות מעט..
האם למכתב המלצה מוטרינר יש משקל בהחלטה אם לקבל אותי(וגם תעודת מאלפת כלבים?)או עוד דברים שיכולים לעזור?
והאם יש מישהו שיכול לספר לי על לימודי וטרינריה ברומניה?
תודה רבה רבה(וסליחה על החפירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי וטרינריה בחו"ל-מספר שאלות - תגובה
ד''ר נורית פרנקל15/03/2011דנה שלום
איני יודעת הרבה על לימודים במזרח אירופה, אך אני מניחה שבסה"כ העלויות אינן זולות מהארץ.
לגבי לימודים בארץ, יש צורך בתואר ראשון במדעי החיים/רוקחות/רפואה וככל הידוע לי הקבלה היא על סמך ההשגים בתואר הראשון ומעבר רף פסיכומטרי. (בזמני זה היה 650 יתכן שהיום הוא גבוה יותר). בכל מקרה את יכולה לפנות למזכירת ביה"ס לוטרינריה בפקולטה לחקלאות לקבלת תשובות יותר ברורות.
לגבי לימודים בחול, התיעצי עם סטודנטים/וטרינרים שלומדים שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטרינריה בארץ לא ריאלי מבחינתי
דנה16/03/2011היום התנאים הם ממוצע בלתי אפשרי פסיכומטרי של 700 ו..וראיונות אישיים..מפתיע אבל שמעתי על אנשים שהיו מצטיינים ועמדו בכל הקריטריונים אבל נפלו בגלל ראיון אישי
והדעה הרווחת היא שאם וטרינריה אז רק בחו"ל
וכמו שזה נראה גם שם יש לא מעט קשיים ולכן חשוב לי לדבר עם מישהו שעשה או עושה את זה כרגע כדי לתת לי יותר מידע..
תודה בכל אופן על התגובה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)