טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הכלב שלי בן 10 שנים ובשנה האחרונה הורס לי את הדלתות בבית, אני מתקנת והוא הורס..כעת אני עם ילד וזה מדאיג. לאת מומלץ למסור אותו? מה ניתן לעשות שלפתע התנהגותו השתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן שיש סיבה לשינוי ההתנהגות של הכלב. חשוב שלכלב יהיו גירויים ומשחקים בבית, חשוב לצאת איתן למספר טיולים ארוכים ביום ולתת לו הרבה תשומת לב למרות שאתם כועסים עליו... אם הבעיה לא נפתרת אני ממליצה לכם לגשת לוטרינר המתמחה בבעיות התנהגות, יתכן שיש טיפול תרופתי שיכול לעזור להתנהגות שאת מתארת. לא מומלץ למסור כלב בגילו לבית אחר. ראשית, יתכן שלא תצליחי למצוא לו בית מתאים, ושנית, אני מניחה שיהיה לו קשה מאד להתרגל לבית חדש. אני מאמינה שאפשר עם טיפול נכון למנוע את ההתנהגות שאת מתארת. גשי לוטרינר המתמחה בבעיות התנהגות להתייעצות.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים