אני צריכה עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה דחוף!!!
    גלי
    21/03/2011

כששיחקתי עם הכלב שלי (הוא בן שנתים וחצי מסוגר גולדן רטריוור בצבע שחור) ראיתי שיש לו אזורים מגורים ואדומים בבית השחי שלו.. היום כשראיתי אותו שוכב על הריצפה ראיתי שהמקומות המגורים נהיו יותר אדומים וגם שכבר מתחיל להיות לו פצעים ממש קשים שם.. מה לעשות?? איזה משחה אני יכולה למרוח לו על הפצעים אבל שלא יקרה לו משהו אם הוא ילקק את המקום... זה ממש דחוף כי אני לא רוצה שזה יחמיר אני ראיתי את האיזורים המגורים לפני פחות מיומיים ועכשיו כבר יש לו שמה פצעים ממש ממש קשים אז זה ממש ממש ממש דחוף כי אני לא רוצה שזה יחמיר למצב שביו לו פצעים פתוחים... בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה דחוף!!! - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    24/03/2011

הפצעים שאת מתארת יכולים להיגרם מסיבות שונות כמו טפילים, אלרגיה, תגובה למגע עם חומרים שונים ועוד. כדי להבין מה גרם לפצעים ולטפל בהם עליך לגשת בהקדם לוטרינר שיבדוק את הכלב ויחליט על הטיפול המתאים ביותר. לא מומלץ למרוח משחות ללא יעוץ של וטרינר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו אלרגיה, והייתי שוקלת

לילך
    24/03/2011

אופציה של רפואה משלימה, היא עוזרת במקרים שרפואה מערבית רגילה לא תמיד עוזרת. אני עושה דיקור לכלבים וחתולים ורואה אחלה תוצאות לבעיות מסוג זה ועוד רבות אחרות...האופציה הקונבנציונלית של לתת סטרואידים במקרים של אלרגיה היא מביאה איתה בעיות אחרות, של החלשת המערכת החיסונית וכיו"ב. הדיקור יכול לפתור את הבעיה מבלי לערב חומרים מזיקים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו