חתול חולה, צריך עצה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול חולה, צריך עצה.
    שלומי
    03/04/2011

יש לי חתול, הוא לא ממש שלי אלא חתול רחוב שחי אצלנו בגינה (כמובן מרצוננו) אוכל ושותה ממה שאנחנו נותנים לו, הוא מבוית ולא מפחד מבני המשפחה.. הוא לא חי בבית, הוא לא קיבל חיסונים, לא מסורס ואין לו שבב..

בקיצור, לפני כמה ימים שמתי לב שהוא נראה רזה במקצת, אפשרי לשים לב לצלעות שלו , הוא ישן רוב היום ואם לא אז סתם שוכב.
    לפעמים כשאני מזיז\מרים אותו אז הוא עושה מן גרעפס כזה שנשמע כאילו הוא הולך להקיא
    גם מצאתי קיא באיזור, זה מסביר למה אין לו תיאבון... והוא לא נוגע בנקניק!
    מדדתי לו חום והגיע לקצת מעל 40 מעלות(עם חיישן שמשמש אותי לרוב בתחביבים שלי), קצת הנשימות שלו לפעמים הוא מעל 50 לדקה. (שכל הנ"ל זה לא טוב לפי מה שקראתי בויקיפדיה)
    רציתי לקחת אותו היום לוטרינר אבל הבעייה היא שאני לא יכול! הוא בחיים לא עבר את זה, אי אפשר לשים אותו בקופסא, הוא תמיד יברח ממנה, הוא פוחד ממכוניות ולא יכנס לאחת מרצונו.
    אז מה עושים?
    ואפשר חוות דעת על מה שעובר עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול חולה, צריך עצה.

הוספת תגובה

• חתול חולה, צריך עצה. - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    04/04/2011

החתול שלך חולה וצריך להיבדק על ידי וטרינר. נסה להכניס אותו לכלוב ולהביא אותו לוטרינר. אם אתה לא מצליח, ניתן להזמין וטרינר הביתה או להזמין לוכד חתולים שיכניס אותו לתוך כלוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שקרה בסוף..

שלומי
    09/04/2011

יום למחרת הצלחתי להביא את החתול אל הוטרינר.. (רק בגלל שהוא היה ממש חלש ולא התנגד כבר).. לצערי הרב הריאות שלו היו מלאות נוזלים והסיכויים שלו לשרוד טיפול / ניתוח כלשהו היו קרובים ל0... אז כדי שלא יסבול עוד נאלצתי להרדים :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו