התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מירי
    05/04/2011

שלום,
    יש לי כלבה בת 13. נמצא אצלה גידול באחד השדיים. הייתי אצל וטרינרית, היא אמרה שייתכן וזה גידול סרטני וייתכן ולא. מה שניתן לעשות זה ניתוח להסרתו, זה מתבצע בהרדמה מלאה, אבל יש סיכון, בגלל גילה המבוגר וייתכן שהיא לא תתעורר.
    אני לא יודעת מה לעשות. אני מפחדת לעשות את הניתוח וחושבת שאולי עדיף להשאיר את זה כך.
    אשמח להמלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר תמר נרקיס
    09/04/2011

גידולי עטין בכלבות הם ממאירים במחצית מן המקרים. מומלץ להסיר גידולים כאלה ולשלוח אותם לבדיקה היסטופתולוגית במעבדה כדי לקבוע האם מדובר בגידול שפיר או ממאיר. בכל מקרה לפני ניתוח שכזה חובה לבצע צילומים של בית החזה כדי לקבוע אם יש גרורות בריאות. למרות גילה של כלבתך, ולמרות הסיכון בהרדמה, מומלץ לבצע את הניתוח. לפני ההרדמה יש לבצע בדיקות דם מקיפות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירי
    09/04/2011

ואם יש גרורות בריאות...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו