מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת לחתול המקסים שלינטע19/04/2011
שלום ד"ר וחג שמח. יש לי חתול כ-6 שנים, אני חושבת שהוא חי בטוטאל 7-8 חיי בן אדם מקסימום. מבנה גוף מלא, ג'ינג'י, יפה, זנב עבה, ועוד...
מאתמול שמתי לב לשינוי אצלו. הוא דיי אדיש, לא הכי מגיב לגירויים, הוא מפריש רוק במקומות, יש לו המון רפלקסי הקאה/העלאת גירה (ניקור עם הראש קדימה וכיחכוך הגרון), ונדמה לי שאפילו הוא רזה במעט. עכשיו גם שמתי לב שיש לו ריר בעיניים שנראה כמו התפתחות טרייה של דלקת עיניים, אולי מהר מידי להסיק...חשוב לציין שהוא הולך עם הזנב מתוח למעלה, אתמול ראיתי אותו גם אוכל לקראת הערב, אבל אני מאוד מודאגת.
מה אתם מניחים שיש לו? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת לחתול המקסים שלי - תגובה
ד''ר נורית פרנקל27/04/2011נטע שלום
דיכאון, חוסר הגבה לסביבה, ירידה במשקל והקאות אצל חתולים יכולים לנבוע ממספר דברים שונים ועל מנת לעלות על מקור הבעיה יש לבצע בדיקה פיזיקלית יסודית ויתכן שאף בדיקות דם ובדיקות נוספות בכדי להגיע לאבחנה מדויקת.
אני ממליצה שתביאי את חתולך לבדיקה וטרינרית בהקדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)