דחוףףףףף !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף !!
    אולגה19
    29/04/2011

שלום,שאלתי את השאלה לפני כן אבל אני לא מוצאת אותה בפורום .

יש לי 2 כלבות נקבות:
    אחת פיטבול רד נאוז בת 1 וחצי והשניה ספניאל ספרינגר ב6 שנים וחצי.
    כלבת הספניאל ברחה לפני כ-חודש וקצת עם שני כלבים-לא היו סימנים לייחום.
    עכשיו אחרי חודש וחצי ככל הניראה היא בהריון-הבטן גדלה לה ממש,והופיע חלב.
    כשהבאנו את הכלבה הכלבה השניה לא ממש קיבלה אותה,היות והיא היתה אצלו כלבה ייחידה במשך שנים,עכשיו הן מסתדרות טוב פחות או יותר למרות שעל אוכל או שהצעירה באה לשחק איתה השניה מראה לה שיניים ואף הגיעו מצבים שהן רבו .
    -אנחנו יוצאים עם הכלבים בנפרד,כי 2 זה קשה להוציא ועוד כלבה עם גזע שלה-פיטבול מאוד קשה.
    אז שאנחנו חוזרים מטיול הספניאלית מתחילה להריח את הפטבול ורוצה לנשוך אותה .
    אז :

עקב בעיית ההריון הלא צפוויה,רציתי לשאול ולהתעניין האם יש שיטות או משהו שיאכל לעזור להם להתסדר אחרי הלידה.
    הפיטבולית היא מאוד סקרנית ואף שובבה.
    אני מפחדת שהיא תעשה משהו לגורים ו/או הן יריבו בלי סוף ויהרגו אחת את השניה בגלל הגורים.
    יש שיטה שתעזור או משהו שנאכל לעשות בעניין זה שלא יריבו ?(כי לסגור את הספניאל בחדר זה לא פתרון.)
    :( !

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף !!

הוספת תגובה

• נו

אולגה19
    03/05/2011

למה לא עוניםן לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף !! - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    06/05/2011

אולגה שלום,
    הריון שאינו צפוי הוא גם הריון לא רצוי, אינכם יודעים מי האב והגורים יהיו גורים מעורבים ולא גזעיים ויהיה קשה מאוד למצוא להם בתים טובים. יש בארץ מאות אלפי כלבים שמחפשים בית, בינהם גם הרבה מאוד גורים. אשמח אם תשקלו את הנושא, אין בעיה לבצע עיקור גם במהלך ההריון (העיקור ימנע גם בעיות הריון לא צפוי בעתיד ויקטין סיכוי לדלקות רחם וגידולי עטין).
    לגבי הכלבות, אני ממליצה לכם לפנות למומחה לבעיות התנהגות אשר ייתן לכם כלים להתמודדות נכונה עם שתי הכלבות ועם הגורים בעתיד. יש צורך להגדיר מחדש את יחסי הכוחות בבית (בינכם להין בכלבות) וללמד את הכלבות להסתדר בינהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו