טיפול בציפור פצועה - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בציפור פצועה - דחוף!
    דינה
    07/05/2011

שבת שלום לכולם!
    הבוקר ראיתי את הכלבה שלי רודפת אחרי ציפור שלא הצליחה לעוף. ניסיתי לתפוס את הציפור כדי לשים אותה במקום מבטחים אך היא כל הזמן ברחה ממני. לבסוף הכלבה שלי הצליחה לתפוס אותה ורק אז הצלחתי להזיז את הכלבה שלי ולתפוס את הציפור.
    לא היה עליה דם ולא נראה שהיא שברה משהו (למרות שמלכתחילה היא לא יכלה לעוף אז ה אני כבר יודעת). בכ"א, שמתי אותה בקופסא עם מים וקצת שיבולת שועל ופירורי מצות. היא לא זזה מהמקום לא שותה ולא אוכלת.
    האם היא רק מפוחדת? חולה? מה עליי לעשות?

תודה על העזרה, דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בציפור פצועה - דחוף!

הוספת תגובה

• טיפול בציפור פצועה - דחוף! - תגובה

ד''ר סמדר טל
    08/05/2011

שלום דינה,
    כל הכבוד על האכפתיות והנסיון להציל את הציפור. יתכן והציפור אינה אוכלת משום שהיא מבוהלת, אך יתכן והייתה חולה או פגועה מלכתחילה ולכן לא הצליחה לעוף, או שמדובר בגוזל שעדיין לא למד לעוף כראוי.
    במידה ומוצאים ציפור או חיית בר פגועים יש ליצור קשר עם בית החולים לחיות בר ברמת גן, שם נמצא צוות מיומן אשר יוכל לטפל בהם בצורה הטובה ביותר, ולהחזירם לטבע במידת האפשר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו