טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפני שכבוע וחצי לקחתי את הכלבה לספרית, ומייד לאחר התספורת שמתי לה קולר נגד קרציות לאחר שמצאתי אצלה כמה קרציות. מאותו היום החלה להופיע על גבה כמות גדולה מאד של פצעים שחורים בולטים על עורה שהתפשטו והתרבו. הכלבה בסדר גמור מבחינת חיוניות - מתנהגת כרגיל אוכלת שותה ומבסוטית :) מה יכול להיות מקור הבעיה? כיצד ניתן לטפל? האם זה יעבור מעצמו או שצריכה רופא?
בברכה לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לירון שלום, האם זו התספורת הראשונה של הכלבה? האם היא סבלה / סובלת מבעיות עור? האם מטופלת בתרופות? האם אלו פצעים בולטים ומגרדים או משהו שטחי? ייתכן ומדובר בפיגמנטציה תקינה של הכלבה, קשה מאוד לקבוע מתמונה. אם הכלבה מתגרדת ואלו לקויות בולטות יש לגשת לבדיקה אצל וטרינר לאיתור הגורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד