כלבה מעוקרת עם תופעות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה מעוקרת עם תופעות...
    דנה
    01/06/2011

שלום רב,
    לפני כ 3 חודשים עיקרתי את הכלבה שלי היום היא בת שנתיים.
    לפני כחודש בערך הבחנתי בכתם שחור על הבטן שלה ממש ליד הצלקת, בהתחלה חשבתי שזה לכלוך כזה שצריך לשטוף אבל גם אחרי שקילחתי אותה זה לא ירד. ולאחרונה אני מבחינה שכל צבע העור שלה בעיקר בבטן נהפך מורוד לשחור.... מה עושים האם הייתה בעיה בניתוח?!
    הכלבה שלי היא האהבה הכי גדולה שלי, קשה לי לחשוב על הסבל שלה אם היא סובלת....
    אם זה חיוני, הכלבה שלי מסוג צ'יוואווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה מעוקרת עם תופעות...

הוספת תגובה

• כלבה מעוקרת עם תופעות... - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    02/06/2011

דנה שלום,
    קשה לי להבין מדברייך כיצד נראה ה"כתם" והשינוי הכללי בצבע העור בבטנה של כלבתך. על מנת לדעת בוודאות במה מדובר יש לבדוק את האזור, אולם ייתכן כי מדובר בשינוי של פיגמנטציה בעור(ולא להליך הכירורגי שכלבתך עברה). האחרון עשוי להתרחש באופן משני ללקויות עור שונות. האם האזור אדום?האם הכלבה מתגרדת? האם סובלת מבעיות עור?האם ישנם סימנים נוספים?כיצד נראית קלינית? חשוב לעקוב אחר התפתחות הסימנים ורצוי להגיע לוטרינר על מנת שיוכל לאבחן את הבעיה.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו