דחוף וירוס אצל הכלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף וירוס אצל הכלב
    דחוף דחוף
    10/06/2011

הכלב שלי גור בן 7 - 8 חודשים .
    לפני כמה ימים . יום שני ה - 6.6.11 הוא לקה בוירוס כל שהוא .. אני לא בטוחה איזה , אבל זה דומה לפרוו , הכלב נראה על הפנים . הוא רזה והוא לא אוכל ולא שותה ואני מביאה לו שתיה דרך שפריץ..
    השאלה שלי בעצם היא אם הוא נראה ככה, משפריץ צואה עם דם , עד לפני כמה שעות עדיין הקיא, הוא יחזיק מעמד ? וכשהלכנו איתו לוטרינר הוא שם לו חומר הרדמה כדי שישן ולא יקיא.. הוא אמר שהוא יתעורר תוך שעתיים פחות או יותר, והוא התעורר אחרי 7 שעות .. והוא עדיין לא זז מהמיטה אולי שתי צעדים ופשוט התמוטט, עכשיו הצואה נראית טיפה יותר בצבע של קקי , ועדיין עם טיפה דם .. וזה יוצא נוזלים .
    הוא יחזיק מעמד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף וירוס אצל הכלב

הוספת תגובה

• דחוף וירוס אצל הכלב - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    12/06/2011

שלום,
    הסימנים הקליניים אותם את מתארת: שלשול דמי, הקאות, אנורקסיה וחולשה בגור אכן מדאיגים ומצריכים טיפול ומעקב אינטנסיביים. האם כלבך חוסן למשושה? האם נעשה אבחון למחלה ואכן מדובר בפרוו (ישנם גורמים נוספים שעשויים להביא לקליניקה זו ויש לפסולם)? האם נעשו בדיקות מעבדה-ספירת דם, ביוכימיה וכו' על מנת לעקוב אחר מצבו של כלבך ולטפל בהתאם? באם אכן מדובר בוירוס הפרוו נדרש טיפול הכולל מתן נוזלים, השלמת המלחים בדם, מתן אנטיביוטיקה, וטיפול תומך במערכת העיכול. בנוסף יש לבצע ניטור צמוד אחר מצבו הכללי, מצב מערכת העיכול, וכן לבודדו מחשש להדבקת גורים נוספים. המלצתי היא לפנות בהקדם לוטרינר להמשך טיפול!
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו