מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלב שלי שמטייל בחוץ שרט אותי ברגלעידן12/06/2011
עם כפות רגליו וציפורניו, האם יש פה דאגה מכלבת?
לכלב יש חיסון לכלבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני איחרתי בחודשיים לתת לו חיסון,
עידן12/06/2011ועשיתי לו חיסון כמה ימים לפני זה...
האם יכול להיות שהוא יחלה במחלה בגלל האיחור אבל יבריא ובכל זאת יעביר את המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכלב שלי שמטייל בחוץ שרט אותי ברגל - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור12/06/2011שלום עידן,
הדבקה במחלת הכלבת נעשית על ידי הפרשת הנגיף מבלוטות הרוק של כלב הנגוע במחלה, כשחדירת הנגיף מתבצעת דרך עור שאינו שלם. בהתאם לכך,לא סביר כי שריטה מכלב יכולה לבדה לגרום להדבקות במחלה. עם זאת, מאחר שציפורני הכלב מהוות מצע עשיר לגדילת חיידקים שונים מומלץ לשטוף את האזור היטב בעזרת מים וסבון מיד עם הפציעה, ובאם ישנן תופעות של נפיחות/אודם ומלץ לפנות לרופא המשפחה.ככלל, חשוב לציין כי תרכיב החיסון נגד כלבת נותן הגנה יעילה כנגד ההדבקות במחלה ולפיכך נשיכה מכלב שחיסונו בתוקף איננה מהווה סיכון להדבקה!
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,ציינתי שאיחרתי בחודשיים לתת את
עידן12/06/2011החיסון השנתי... האם יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,ציינתי שאיחרתי בחודשיים לתת את - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור12/06/2011כמו שציינתי, ההדבקה נעשית באמצעות העברת הנגיף ברוק הכלב- ולפיכך גם באם השריטה נגרמת על ידי כלב נשא, הרי שלא סביר כי חלה בדרך זו הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הכלב לא מת תוך 10 ימים אז לא
עידן12/06/2011ייתכן שהיה חולה ולא תיתכן גם הדבקה ממנו?
כי הכלב גר אצלי בדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שאני שואל הרבה שאלות. תודה.
עידן12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)