כלבה"משוגעת"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה"משוגעת"
    איריס
    14/06/2011

שלום,
    אנו גרים במושב, ויש לנו גולדנית בת 4. מטבעה מאד "משוגעת", סליחה על ההגדרה אבל היא אכן כזו. רק עם הילדים היא רגועה טוב לה, אבל כ מה שקשור לבע"ח בסביבתה ,מעורבים , חרדונים וכמובן חתולים היא מתנהגת בטירוף מוחלט. לי היא כמעט ולא משיבה, אלא רק לבעלי, עד כדי כך שכשהיא במצב מוטרף (נסיון לטרוף גור חתולים) אני משמיעה לה בטלפון את השריקה שלו ורק ככה היא נכנסת הביתה. מה שמטריד אותי אבל באמת זה הנטייה שלה, במיוחד בחודשים האחרונים לנבוח ולהתנפל על רוכבי אופניים וקשישים על קלנועיות. היום התנפלה על עובד תאילנדי במושב שרכב על אופניים ורק בשנייה האחרונה הצלחתי להתקשר לבעלי והוא שרק לה. בנס עוד לא קרה כלום. מה עושים? ככה אי-אפשר להמשיך איתה
    תודה ,איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה"משוגעת"

הוספת תגובה

• כלבה"משוגעת" - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    15/06/2011

איריס שלום

אכן נשמע כי קיימת בעיה עם התנהגותה של הכלבה שלכם. אמנם היא בת 4 אבל עדיין לא מאוחר לעבוד על האילוף והחינוך שלה על מנת שתתחיל להששמע לך. אני ממליצה בחום לפנות למאלף על מנת לנסות ולעבוד על בעיות המשמעת ובמקרה הצורך ניתן גם להתייעץ עם מומחה לבעיות התנהגות של בעלי חיים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו